reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

reklama
Hej Trójmiasto , przeżyliście dzisiejsza pogodę ? Ja miałam przeboje bo runęło ok 100 letnie drzewo na dwa budynki i samochód . W deszczu pobiegłam sprawdzić czy nikogo nie ma 🙈 Oczywiście od dwóch lat zaznaczone ze do wycięcia 🤦🏼‍♀️
Patrząc na raport Trójmiasto, najbardziej ucierpiał Gdańsk 😬

chwilę mnie nie było a tu tyle stron natrzaskałyście. Uśmiałam się z tych słówek, szczegolnie z haczki 😅 u nas to motyka do dziabania zielska.
Borówki i jagody to dwa różne rodzaje owoców. Na ścianach mamy płytki, po domu chodzimy w kapciach, a prezenty w wigilię przynosi Mikołaj. Tak normalnie chyba :)
A na garnek mówicie też saganek? 😁

No to jakiś znak 😁😁😁😁 Siadły mi na dachu 😁😁😁

Załączniki

• baa4ef2f-f30e-4bc4-b18e-cb65fa70088b.jpeg
    baa4ef2f-f30e-4bc4-b18e-cb65fa70088b.jpeg
    61,5 KB · Wyświetleń: 61
U mnie rosół z makaronem, czasami z lanymi kluskami (takimi z jajek i mąki).
Borówki u nas to borówki amerykańskie, a jagody to są te leśne.
W moich stronach używa się określenia haczka, ziemniaki chociaż jestem z wielkopolski, ale z południowej części więc raczej nie używamy określenia pyry.
Chodzimy w laczkach, w łazience mamy płytki.
W wigilię prezenty przynosił mi Mikołaj, a 6.12 nie dostawałam prezentów.
A garnek u mnie to garnek. 🙂
Jeden kraj a tyle różnych określeń. ☺️

reklama
Co raz więcej wyskakuje mi filmików i tiktoków dietetyczek, że pasożyty mogą powodować niepłodność. Czy któraś badała się pod tym względem? 🤔🤔

Do góry