reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

reklama
Mam wynik proga. Pierwszy raz sprawdzałam w 7dpo więc będę wdzięczna jeśli podpowiecie czy to wynik ok, czy i co ewentualnie mi mówi itp. Poza potwierdzeniem, że owu się odbyła.

Załączniki

• IMG_4875.jpeg
    IMG_4875.jpeg
    57,8 KB · Wyświetleń: 101
Ostatnia edycja:
Ja wczoraj wkurw, ale dziś już większy spokój - chociaż słabo spałam, bo mąż poszedł na zabieg na krzywą przegrodę nosową i trochę się stresowałam. Nawet nie samym zabiegiem, tylko tym jak będzie po jak już wróci do domu i go będzie bolało 🤪 od dzisiaj jadę z Lamettą, w przyszły piątek monitoring i wreszcie czuję że coś się dzieje w kierunku Projekt Baby 💪
Ja robiłam rok temu 🙈 nie wiem czy bym poszła drugi raz… najgorsze to te „tampony” w nosie przez kolejne dwie doby i późniejsze ich wyciągnięcie

reklama
Do góry