amusedxxx
Fanka BB :)
a to nie powinien być ubiquinol?podobno tak (wg hormonalnej przestrzeni). Ja go biorę, bo najbardziej korzystnie wychodzi cenowo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to nie powinien być ubiquinol?podobno tak (wg hormonalnej przestrzeni). Ja go biorę, bo najbardziej korzystnie wychodzi cenowo.
Tego nie wiem czy jeśli będzie zła odpowiedź na stymulację i nie uda się uzyskać żadnych komórek to będzie to uznawane za jedną proceduręale to nie jest tak, że jak się nie uda procedura w sensie, ze nie uzyska się żandych komórek? A nie, że jak komórki się nie przyjmą przy transferach?
poprawcie wtedy, kiedy będziecie mieli ochotę i będzie Wam wygodnie. W ciągu dnia i wieczorem są tak samo prawdopodobne. Po lh peak jest około 36 godzin do pęknięcia pęcherzyka, ale to są wszystko uogólnienia - nie wiadomo od kiedy miałaś ten peak de facto - czy trzy godziny przed zrobieniem testu czy może cztery po był prawdziwy peak peaków. Podejdźcie na luzie do tego. A testy później możesz robić od 8 dpo, podobno były jakies kreski, które wtedy wychodziły, ale raczej bym się nie nastawiała. Najbardziej wiarygodne będzie około 11 dpo. Implantacją wydarza się między 6 a 12 dpo, wiec może być tak, ze nawet w 11 Ci jeszcze nic nie wyjdzieW związku z tym, że to mój pierwszy cykl starań to mam kilka pytań… Wczoraj rano miałam peak na teście i się staraliśmy wieczorem. Zakładając, że dzisiaj byłaby owulacja to poprawiać wieczorem czy lepiej w ciągu dnia, gdyby owulacja była rano (bo czytałam, że komórka po uwolnieniu jest zdolna do zaplodnienia tylko przez 12h więc nie chce się ‘spoznic’)? I jutro ma sens, czy dać mu odpocząć? I jako, ze to pierwszy cykl to pewnie będę testować jak głupia, ale realistycznie to kiedy można chociaż duszka dostrzec? 7-8dpo?
o jeżu tak, ale pała ze mnie. Ja tylko na markę spojrzałam. Ja biorę ubichinol od nich.a to nie powinien być ubiquinol?
Jest zapis, że jeżeli będzie nieodpowiednia reakcja na stymulację jajeczkowania, brak pozyskania co najmniej 2 dojrzałych komórek jajowych w dwóch osobnych cyklach - dyskwalifikacja z programu. Nie bierzesz wtedy udziału w 3 bo nie spełniasz wymagańale to nie jest tak, że jak się nie uda procedura w sensie, ze nie uzyska się żandych komórek? A nie, że jak komórki się nie przyjmą przy transferach?
Jeśli się nie uda uzyskać komórek w jednej procedurze to podchodzi się do kolejnej procedury od nowa. I jeśli przy dwóch nie będzie żadnych komórek, to lekarz może stwierdzić że dalsze próby na swoich komórkach mogą być bez sukcesu i wtedy kieruje do wykorzystania komórek dawczyni. Ale nie mogę tego teraz na szybko znaleźć w regulaminie - czy to lekarz podejmuje decyzje czy to się dzieje z automatu jakby tak czy siak, tych podejść i szans jest dużoale to nie jest tak, że jak się nie uda procedura w sensie, ze nie uzyska się żandych komórek? A nie, że jak komórki się nie przyjmą przy transferach?
a to nie powinien być ubiquinol?
Link do: Kenay, Ubichinol V100, aktywna forma koenzymu Q-10 100 mg, 60 kapsułek - cena | Geminio jeżu tak, ale pała ze mnie. Ja tylko na markę spojrzałam. Ja biorę ubichinol od nich.
Ty, a zapisałaś się dzida? Wchodzi jak do siebieJeśli się nie uda uzyskać komórek w jednej procedurze to podchodzi się do kolejnej procedury od nowa. I jeśli przy dwóch nie będzie żadnych komórek, to lekarz może stwierdzić że dalsze próby na swoich komórkach mogą być bez sukcesu i wtedy kieruje do wykorzystania komórek dawczyni. Ale nie mogę tego teraz na szybko znaleźć w regulaminie - czy to lekarz podejmuje decyzje czy to się dzieje z automatu jakby tak czy siak, tych podejść i szans jest dużo
tak, to ten. Dawka 100 mg jest najlepsza. Sprzedają tez inni producenci 200 mg, ale czytałam, ze lepiej wchłania się jak jest przyjmowany w odstępach czasowych (czyli jakbyś chciała mieć 200 mg dziennie to lepiej po jednej kapsułce rano i wieczorem niż jednej dziennie). A 50 mg za dużo jebacjiLink do: Kenay, Ubichinol V100, aktywna forma koenzymu Q-10 100 mg, 60 kapsułek - cena | Gemini
czyli ten? I dawka 100 mg jest OK? Dobrze zrobiłam, że zapytałam przed zamówieniem, bo wiedziałam, że to popiernicze