reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

Powiem Wam że mam ostatnio takiego fuksa do lekarzy z luxmedu że szok. Złapałam termin last minute na konsultację telefoniczną z hematologiem (Agnieszka Klak-Skubis) i tak mi wytłumaczyła dokładnie te moje wyniki że aż miło 🙈 i zleciła dodatkowe badania, przynajmniej dwa mam w pakiecie to zrobię za darmo 😅

Załączniki

• IMG_7531.jpeg
    IMG_7531.jpeg
    55,7 KB · Wyświetleń: 88
reklama
i jak sobie to dzielisz? Immunolog powiedziała, że w ostateczności mogę użyć tej samej igły trzy razy tylko zdezynfekować najpierw 🙈
kupiłam insulinówki. Wszystko przelewam do jednej insulinówki, a później z tej jednej insolinówki rozlewam do kolejnych.

Chociaż czasem łatwiej mi wlać pierwszą dawkę do insulinówki, a dwie przelać do jednej i wtedy rozdzielić.
Ja trochę nie jestem za tym, żeby używać tej samej igły, więc się z tym pierdolę.

Najpierw testowałam na wodzie, żeby dojść do wprawy 😂

kupiłam insulinówki. Wszystko przelewam do jednej insulinówki, a później z tej jednej insolinówki rozlewam do kolejnych.

Chociaż czasem łatwiej mi wlać pierwszą dawkę do insulinówki, a dwie przelać do jednej i wtedy rozdzielić.
Ja trochę nie jestem za tym, żeby używać tej samej igły, więc się z tym pierdolę.

no ja właśnie też nie chce lecieć na jednej igle, o tym żeby na wodzie potestować nie pomyślałam 😂 a jakie insulinówki używasz, 1ml czy 0,5?

Powiem Wam że mam ostatnio takiego fuksa do lekarzy z luxmedu że szok. Złapałam termin last minute na konsultację telefoniczną z hematologiem (Agnieszka Klak-Skubis) i tak mi wytłumaczyła dokładnie te moje wyniki że aż miło 🙈 i zleciła dodatkowe badania, przynajmniej dwa mam w pakiecie to zrobię za darmo 😅
Jaaa cieeee, a mój hematolog prawie mnie wygonił z gabinetu z tekstem "ale co Pani właściwie chce". 😅
Zawsze mówiłam, że luxmed lepszy i kuźwa od jakiś 3 firm mam problem, bo mają medicover. 🤬 A nie wiem czy jest coś czego nienawidze bardziej na świecie niż Medicover. Chyba już nawet NFZ mniej mnie wk*rwia. 😂

Wy piszecie o accofilu?

Jaaa cieeee, a mój hematolog prawie mnie wygonił z gabinetu z tekstem "ale co Pani właściwie chce". 😅
Zawsze mówiłam, że luxmed lepszy i kuźwa od jakiś 3 firm mam problem, bo mają medicover. 🤬 A nie wiem czy jest coś czego nienawidze bardziej na świecie niż Medicover. Chyba już nawet NFZ mniej mnie wk*rwia. 😂
ja medicover miałam jak byłam jeszcze młoda, to wtedy nie miałam okazji za bardzo przetestować lekarzy 😆

w ramach pakietu, tak? I nie było problemów, ze to niepłodność?

reklama
Do góry