reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

Kochane, od którego dnia jest sens zaczynać monitorować czy kreska po ovi blaknie i ewentualnie widzieć ze zaczyna być mocniejsza? :) zrobiłam z ciekawości 4 dni po owi i krecha mocniejsza od testowej wiec coś wątpię ze mi się po 10 dniach wypłuka na 0
Ja nigdy nie sprawdzałam po pozytywnym tesci owulacyjny, w sensie robiłam jeszcze dwa dni i zawsze było już ledwo widoczne lub wcale, w tym cyklu też tak było ale po 2 dnich były dwie takie same kreski później znowu nic i później blada. Moja ginekolog powiedziała że może był cykl bezowulacyjny i organizm wariował bo testy przewidują owulacje ale nie dają gwarancji ze pęcherzyk pęknie, czasami mimo wyrzutu lh nie ma pęknięcia.

reklama
Ja nigdy nie sprawdzałam po pozytywnym tesci owulacyjny, w sensie robiłam jeszcze dwa dni i zawsze było już ledwo widoczne lub wcale, w tym cyklu też tak było ale po 2 dnich były dwie takie same kreski później znowu nic i później blada. Moja ginekolog powiedziała że może był cykl bezowulacyjny i organizm wariował bo testy przewidują owulacje ale nie dają gwarancji ze pęcherzyk pęknie, czasami mimo wyrzutu lh nie ma pęknięcia.
K448 chyba chodziło o zastrzyk ovitrelle 😉
Kochane, od którego dnia jest sens zaczynać monitorować czy kreska po ovi blaknie i ewentualnie widzieć ze zaczyna być mocniejsza? :) zrobiłam z ciekawości 4 dni po owi i krecha mocniejsza od testowej wiec coś wątpię ze mi się po 10 dniach wypłuka na 0
Nie wiem jak Ovi bo biorę zivafert (ale to chyba to samo) ale on u mnie utrzymuje się 12-15 dni nawet, więc czasem to nawet nie zdąży się wypłukać do 0 a już mam @

Dziewczyny, czy Wam tez stymulacja podnosi libido? Ja jestem drugi dzień na aromku i jednocześnie 4dc i czuje, ze jest mega wysokie jak nigdy o tej porze cyklu 😵‍💫

No ręce mi opadły. Najpierw jakiś idiota zajechał mi drogę i mnie strabił, bo utrudniam mu wymuszenie pierwszeństwa. 😡😡 A wczoraj kupiłam sobie 6 pięknych szklaneczek i wrzuciłam do zmywarki przez użyciem - ZESZŁO PÓŁ KOLORU. NO NIE MOGĘ!!! Patrzcie jakie artystyczne szklanki mam. Zresztą kuźwa kto by wpadl na to że szkła nie można myć w zmywarce?!?! To jaki oni tam barwnik dali?!
Może kuźwa dobrze, że zeszło, skoro byle 45 stopni (!) w zmywarce spowodowało taki efekt. Jakbym z nich pila i piła bym ten ch**owy barwnik! 🤦🤨😡😲

Załączniki

• 20240613_170555.jpg
    20240613_170555.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 154
Ja już 3 dni po 🩸 i już zabezpieczyłam się w testy owulacyjne,pierwszy raz dzisiaj robiłam i całkiem fajna zabawa 😂 kupiłam z clear blue cyfrowe,na których buźki się wyświetlają,także czekam na uśmiech 😝drogie jak cholera ale pomyślałam że łatwiej będzie mi z nimi na początku przygody z owulakami 😛 dziś jeszcze sok z ananasa kupiłam,tak wyglada moje odpuszczanie 🤣 trageegia.. nie wiedziałam od kiedy zacząć testować i zaczęłam szybko bo boje się że owulacje przegapie

badałaś hormony na nfz? Dostałąś skierowanie od ginekologa przyjmującego na nfz? Mi żaden z 3 ginekologów nie chciał dać skierowania na jakiekolwiek badania.
Musiałbym sprawdzić dokładnie co od zwykłego miałam, tego nie ma za dużo bo NFZ na to nie pozwala. On mi zlecił to co mógł, chciał mi nawet AMH zlecić to ja mu mówię, że się nie da. Spróbował i mówi rzeczywiście nie da się. W poradni leczenia niepłodności miałam sporo badań, partner też dostał skierowania.

No ręce mi opadły. Najpierw jakiś idiota zajechał mi drogę i mnie strabił, bo utrudniam mu wymuszenie pierwszeństwa. 😡😡 A wczoraj kupiłam sobie 6 pięknych szklaneczek i wrzuciłam do zmywarki przez użyciem - ZESZŁO PÓŁ KOLORU. NO NIE MOGĘ!!! Patrzcie jakie artystyczne szklanki mam. Zresztą kuźwa kto by wpadl na to że szkła nie można myć w zmywarce?!?! To jaki oni tam barwnik dali?!
Może kuźwa dobrze, że zeszło, skoro byle 45 stopni (!) w zmywarce spowodowało taki efekt. Jakbym z nich pila i piła bym ten ch**owy barwnik! 🤦🤨😡😲
Głupi nie zauważy a mądry pomyśli, że tak ma być :)

A jak z info z myciem w zmywarce? Bo jeżeli nie
Jest przekreślona na pudełku czy szklance to reklamacja jak w mordę strzelił

reklama
Głupi nie zauważy a mądry pomyśli, że tak ma być :)

A jak z info z myciem w zmywarce? Bo jeżeli nie
Jest przekreślona na pudełku czy szklance to reklamacja jak w mordę strzelił
Oczywiście było napisane, aby nie myć. 😅 😂 No ale w życiu bym nie wpadła, żeby sprawdzać to dla szkła. 😅

Do góry