reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

reklama
kojarzę z mojego dzieciństwa takie historie o sąsiadach z osiedla, że cała rodzina się w jednej wodzie w wannie kąpała (tata mama, córka i syn), ale z perspektywy czasu wydają mi się one trochę przesadzone 😂
ja mogę Ci powiedzieć, ze za dzieciaka u nas tak było... 😂😂 najpierw kąpałam się ja, potem moi bracia i na końcu tata... 😂😂
albo za dzieciaka myłam się w misce a kąpanie się było tylko w sobotę jak rano do kościoła się szło 😂
Inne czasy, inna mentalność

Tak jak pisze niżej @Anka2803 badanie zarodków jeśli coś w kariotypach.
Jeśli np nie ma jakichś kirów to leki.
U nas kariotyp ok, kiry do dupy, hlca chyba też nawet ok, nie wiem jeszcze jak profil limfocytarny.
Mam wizytę w przyszłym tyg u immunologa to się okaże.
Dam Wam znać.

@Mademoiselle_Nika dobrze pisze 😀 i wie więcej ode mnie
Do kogo się wybierasz?

kojarzę z mojego dzieciństwa takie historie o sąsiadach z osiedla, że cała rodzina się w jednej wodzie w wannie kąpała (tata mama, córka i syn), ale z perspektywy czasu wydają mi się one trochę przesadzone 😂
Tak było. 😆🙈 Od najmłodszego. Brat, potem ja, potem mama. Do 14 roku życia nie widziałam, aby ojciec kiedyś brał kąpiel - kąpał się w pracy. 😂 A ja jako dziecko byłam przekonana, że tata się nie musi myć. 😂🙈

Tak było. 😆🙈 Od najmłodszego. Brat, potem ja, potem mama. Do 14 roku życia nie widziałam, aby ojciec kiedyś brał kąpiel - kąpał się w pracy. 😂 A ja jako dziecko byłam przekonana, że tata się nie musi myć. 😂🙈

Te czasy mogą wrócić, w Polsce mamy mniej wody niż w Egipcie.
W 2050 możemy miec już duży problem, oby nie...

reklama
Do góry