Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mogę Ci powiedzieć, ze za dzieciaka u nas tak było... najpierw kąpałam się ja, potem moi bracia i na końcu tata...kojarzę z mojego dzieciństwa takie historie o sąsiadach z osiedla, że cała rodzina się w jednej wodzie w wannie kąpała (tata mama, córka i syn), ale z perspektywy czasu wydają mi się one trochę przesadzone
Do kogo się wybierasz?Tak jak pisze niżej @Anka2803 badanie zarodków jeśli coś w kariotypach.
Jeśli np nie ma jakichś kirów to leki.
U nas kariotyp ok, kiry do dupy, hlca chyba też nawet ok, nie wiem jeszcze jak profil limfocytarny.
Mam wizytę w przyszłym tyg u immunologa to się okaże.
Dam Wam znać.
@Mademoiselle_Nika dobrze pisze i wie więcej ode mnie
Tak było. Od najmłodszego. Brat, potem ja, potem mama. Do 14 roku życia nie widziałam, aby ojciec kiedyś brał kąpiel - kąpał się w pracy. A ja jako dziecko byłam przekonana, że tata się nie musi myć.kojarzę z mojego dzieciństwa takie historie o sąsiadach z osiedla, że cała rodzina się w jednej wodzie w wannie kąpała (tata mama, córka i syn), ale z perspektywy czasu wydają mi się one trochę przesadzone
Do Malinowskiego tylko młodego.Do kogo się wybierasz?
Tak było. Od najmłodszego. Brat, potem ja, potem mama. Do 14 roku życia nie widziałam, aby ojciec kiedyś brał kąpiel - kąpał się w pracy. A ja jako dziecko byłam przekonana, że tata się nie musi myć.
Spotkałam się z opinią iż 6/7/8 tydzień do krytyczny moment. Ale to informacje z forum, nie badania. Tj wiedza przekazywana przez dziewczyny zaczerpnięta od lekarzy.Wiecie może w którym tygodniu dochodzi najczęściej do zatrzymania ciąży przy braku KIRów implantacyjnych?