reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

reklama
U mnie od rana się układa. Udało mi się dostać do genetyk z terminami na połowę września na najbliższy poniedziałek.
Dostałam nowej energii życiowej i w mojej głowie brzmi tylko “ale tu jest za spokojnie, zaraz się coś spierdoli”.
znam to myślenie, ale staraj się to odwrócić ❤️ tyle razy musiałyśmy płynąć z prądem 💩, że należy się teraz lecieć na tęczy powodzeń

A ja trochę nie w temacie, ale może komuś się przyda, to procedury ivf będą chyba miały dość szybkie tempo (ale nie wiem jak to standardowo się odbywa). Bo dzwonili do mnie, to ankietę miałam online i ona kwalifikowała i jak jest się zakwalifikowanym, to pierwsza wizyta jest już ze wszystkimi potrzebnymi badaniami i dwa tygodnie później już wizyta z ustaleniem stymulacji. Cała procedura powinna zamknąć się w przeciągu miesiąca-maksymalnie dwóch. A jak ktoś się nie zakwalifikuje, to będzie mógł próbować drugi raz.

ja mogę Ci powiedzieć, ze za dzieciaka u nas tak było... 😂😂 najpierw kąpałam się ja, potem moi bracia i na końcu tata... 😂😂
albo za dzieciaka myłam się w misce a kąpanie się było tylko w sobotę jak rano do kościoła się szło 😂
Inne czasy, inna mentalność
My jak zamawialiśmy kuchnie 5 lat temu to małżeństwo co prowadziło firmę z kuchniami mówiło nam że najpierw kąpią się ich dzieciaki a potem tata w wodzie po nich

A ja trochę nie w temacie, ale może komuś się przyda, to procedury ivf będą chyba miały dość szybkie tempo (ale nie wiem jak to standardowo się odbywa). Bo dzwonili do mnie, to ankietę miałam online i ona kwalifikowała i jak jest się zakwalifikowanym, to pierwsza wizyta jest już ze wszystkimi potrzebnymi badaniami i dwa tygodnie później już wizyta z ustaleniem stymulacji. Cała procedura powinna zamknąć się w przeciągu miesiąca-maksymalnie dwóch. A jak ktoś się nie zakwalifikuje, to będzie mógł próbować drugi raz.
my dostaliśmy w klinice info, ze od kwalifikacji do rozpoczęcia procedury może minąć maxymalnie miesiąc.

reklama
Do góry