K448
Fanka BB :)
Niekoniecznie! Widziałam na grupie już biel viziera 10 dnia a 11 duszka!Zrobiłam dzisiaj test 10 dpo ale biało, powinien już jakiś bladzioch wyjść gdyby coś było na rzeczy prawda?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niekoniecznie! Widziałam na grupie już biel viziera 10 dnia a 11 duszka!Zrobiłam dzisiaj test 10 dpo ale biało, powinien już jakiś bladzioch wyjść gdyby coś było na rzeczy prawda?
Dziękuje za informacje trochę się boje że nas odrzuca ponieważ mamy dzieciorka. Generalnie nas chyba tylko interesują HLA C oraz KIR Alab widzę lubi promkiU nas też Panie nic zupełnie nie chciały, mimo że stałam tam gotowa, z teczką.
Zależy jakich genetycznych. Te badania wszystkie są genetyczne. Jeżeli myślisz o kariotypach to zależy kto (Ty czy partner) i jaka nieprawidłowość. Na pewno konieczna jest konsultacja z genetykiem w celu obliczenia ryzyka itp. Tak jak u nas (jesteśmy przed wizytą, ale mój research już pozwala wysunąć pewne wnioski) możemy starać się naturalnie, bo albo poronię chorą ciążę, albo dziecko będzie miało prawidłowy kariotyp (u nas case z ciążą 2), lub będzie miało kariotyp taki jak ja (czyli z translokacją a fenotypowo będzie normalne). Lub starania ivf z badaniem zarodków.Słuchajcie, a hipotetycznie, jakby w tych genetycznych wyszło coś nie tak, to jaka jest droga? Czy nie ma drogi?
Od 10. Generalnie ulotka twierdzi że ovi może być widoczny między 10-14 dniem od podania. Zależy to od organizmu. Ja z ciekawości zaczęłam sprawdzać 5dpo. Czy było warto? Tak i nie, przynajmniej naoglądałam się dwóch kresekKochane, od którego dnia jest sens zaczynać monitorować czy kreska po ovi blaknie i ewentualnie widzieć ze zaczyna być mocniejsza? zrobiłam z ciekawości 4 dni po owi i krecha mocniejsza od testowej wiec coś wątpię ze mi się po 10 dniach wypłuka na 0
tak, ja po nim miałam mega zawroty głowy.Któraś miala zawetowany głowy po progesteron besins 200? godzina od leku a ja ledwo funkcjonuje
Dzięki! €)Od 10. Generalnie ulotka twierdzi że ovi może być widoczny między 10-14 dniem od podania. Zależy to od organizmu. Ja z ciekawości zaczęłam sprawdzać 5dpo. Czy było warto? Tak i nie, przynajmniej naoglądałam się dwóch kresek Zobacz załącznik 1640042
Minely pogorzygy się się czy tak funkcjonowagas?tak, ja po nim miałam mega zawroty głowy.
Nam lekarz powiedział, że jak kariotypy wyjdą ok, to żeby zrobić KIR u mnie i HLA-C u męża, cena mnie trochę odstrasza, bo nawet z promkami Alabu, to wciąż jest kupę kasyDziękuje za informacje trochę się boje że nas odrzuca ponieważ mamy dzieciorka. Generalnie nas chyba tylko interesują HLA C oraz KIR Alab widzę lubi promki
ja miałam tak 30 min - do godziny po wzięciu te zawroty, więc wiedziałam, zeby nie planować prowadzenia auta, nie chodzić nigdzie sama np na spacer z psem. Najczęściej po prostu informowałam męża, ze to biorę i prosiłam, żeby jak coś zerkał czy wszystko ok. Były takie same przez cały czas brania.Minely pogorzygy się się czy tak funkcjonowagas?