reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

Mi ginekolog taki zwykły powiedział, że nie zna się na niepłodności. Mniej więcej powiedział co warto zbadać i żeby sic do poradni leczenia niepłodność. Co też zrobiliśmy, przynajmniej były porobione badania na NFZ więc jakaś tam oszczędność.

A czemu nie chcesz iść do poradni?
badałaś hormony na nfz? Dostałąś skierowanie od ginekologa przyjmującego na nfz? Mi żaden z 3 ginekologów nie chciał dać skierowania na jakiekolwiek badania.

reklama
Dziewczyny czy oni do badań w Katowicach wymagają jakiś dokumentów potwierdzających stan rzeczy? W sensie czy muszę wyciągnąć dokumentacje z kliniki 🥺 czy wystarcza jakieś podstawowe badania. Rozmawiałam z mężem i w sumie (o dziwo !) on to nawet bardzo chętny na wycieczkę 😅

Dziewczyny czy oni do badań w Katowicach wymagają jakiś dokumentów potwierdzających stan rzeczy? W sensie czy muszę wyciągnąć dokumentacje z kliniki 🥺 czy wystarcza jakieś podstawowe badania. Rozmawiałam z mężem i w sumie (o dziwo !) on to nawet bardzo chętny na wycieczkę 😅
Niby przy rejestracji pani mówiła żebyśmy wzięli ze sobą jakieś badania czy dokumenty, które mamy ale finalnie ja z tego wszystkiego zostawiłam je w aucie i nikt o nie nie spytał zupełnie 😉

Na kariotypy chyba badanie zarodkow (w przypadku ivf). Z tego co naczytałam się na grupie na fejsie to są różne leki na pozostałe, ale nie będę się tu wymądrzać, bo jestem raczkująca w tym temacie. 🙈 W związku z tym, że faktycznie łapię syndrom trzeciego roku, nastawiam się, że wszystko wyjdzie w badaniach ok, coby nie mielić głowa tego. 😅

U nas też Panie nic zupełnie nie chciały, mimo że stałam tam gotowa, z teczką. :)

reklama
Kochane, od którego dnia jest sens zaczynać monitorować czy kreska po ovi blaknie i ewentualnie widzieć ze zaczyna być mocniejsza? :) zrobiłam z ciekawości 4 dni po owi i krecha mocniejsza od testowej wiec coś wątpię ze mi się po 10 dniach wypłuka na 0

Do góry