reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

ja miałam tak 30 min - do godziny po wzięciu te zawroty, więc wiedziałam, zeby nie planować prowadzenia auta, nie chodzić nigdzie sama np na spacer z psem. Najczęściej po prostu informowałam męża, ze to biorę i prosiłam, żeby jak coś zerkał czy wszystko ok. Były takie same przez cały czas brania.
Oki serdecznie dziękuje ❤️ mnie walnęło naglegodzinę po to może faktycznie minus No i to dopiero 1 dawka

reklama
Dziewczyny jeśli któraś jest z wojewodztwa lodzkiego to pojawił się z dofinansowaniem program leczenia niepłodności w Mandurowiczu w Łodzi - diagnostyka nie ten od ivf, to zupełnie inny program - stymulacje, badanie drożności itp. Mamy rozmowę kwalifikacyjną 8 lipca :) ktoś korzystał z podobnego programu? Wiecie jak to wygląda i na co mogę liczyc ze bedzie w cenie?

Od 10. Generalnie ulotka twierdzi że ovi może być widoczny między 10-14 dniem od podania. Zależy to od organizmu. Ja z ciekawości zaczęłam sprawdzać 5dpo. Czy było warto? Tak i nie, przynajmniej naoglądałam się dwóch kresek 😅🤦🏼‍♀️ Zobacz załącznik 1640042
Dziękuje! A miałaś monitoring czy po prostu przyjęłaś ze owu była dzień po zastrzyku? :) niestety ja nie miałam już po zastrzyku, bo moja lekarz miała życiowa sytuacje ważna :/

@LadyCaro tak w ogóle to gratulacje za przełamanie fobii i zadzwonienie :D jestem z z Ciebie dumna!
dzięki! Nie no, jestem dorosłą osobą, muszę umieć dzownić... ale tak naprawde to czuję sie tak:
1718269806965.png

Dziękuje! A miałaś monitoring czy po prostu przyjęłaś ze owu była dzień po zastrzyku? :) niestety ja nie miałam już po zastrzyku, bo moja lekarz miała życiowa sytuacje ważna :/
Akurat tym razem owu była tego dnia bo na usg było widać ,że jest w trakcie pękania. Zazwyczaj pękają mi kolejnego dnia po podaniu (czuję kłujący ból)

reklama
dzięki! Nie no, jestem dorosłą osobą, muszę umieć dzownić... ale tak naprawde to czuję sie tak:
Zobacz załącznik 1640054
Ja z dzwonieniem nie mam problemu, bo moja praca tego wymaga, ale jak dzwoni domofon w domu i wiem że nikogo się nie spodziewam, to dokładnie tak się czuję i często nie odbieram 🫢

Do góry