Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na godz 13 my też z okolic Warszawy, więc jakbyście mieli 3 lipca to możemy jechać razemEj dziewczyny, a w Katowicach to na którą miałyście te badania? Rano? Bo my mamy 4h drogi autem
a kiedy się zapisywałaś?Na godz 13 my też z okolic Warszawy, więc jakbyście mieli 3 lipca to możemy jechać razem
Dziś koło południaa kiedy się zapisywałaś?
to ogólnie szybko te terminy są naprawdę. Badania warte kilka k złDziś koło południa
My z mężem byliśmy umówieni na 13:00/13:15. Generalnie nie wiem jak u reszty dziewczyn ale u nas to poszło mega ekspresowo Byliśmy przed czasem 15 minut, od razu dostaliśmy ankiety do uzupełnienia i 13:08 już wychodziliśmy z budynkuEj dziewczyny, a w Katowicach to na którą miałyście te badania? Rano? Bo my mamy 4h drogi autem
ja mojego faszeruje babystart fertilman i to są tak wielkie tabletki, że podziwam, że łyka dwie jedna po drugiej 2x dziennie.To ja poproszę też o te zioła dla starego xD
I tak już jęczy, że mu fertistim nie smakuje (faktycznie ten dla mężczyzn jest niedobry) to dołożę mu jeszcze zioła to całej sterty supli
Mi ginekolog taki zwykły powiedział, że nie zna się na niepłodności. Mniej więcej powiedział co warto zbadać i żeby sic do poradni leczenia niepłodność. Co też zrobiliśmy, przynajmniej były porobione badania na NFZ więc jakaś tam oszczędność.A ja mam do was pytanie bo tak naprawdę jestem zielona w tych wszystkich badaniach o których mówicie , na ten moment lekarz ginekolog nie zrobił mi żadnych porządnych badań hormonalnych i twierdzi że on nie jest od leczenia niepłodności o wysyła mnie do kliniki . Mam zamiar do niej iść razem z mężem ,ale chcieliśmy jeszcze trochę się przygotować finansowo do tego bo wiem że to nie są małe pieniądze . Dzisiaj byłam na badaniach i przy okazji zrobiłam prolaktynę ,bo akurat jestem na początku cyklu ,ostatnio miałam ponad 23 niby w normie laboratoryjnej , tak powiedział lekarz , a co wy o tym myślicie ? Bo wiem że macie duża wiedzę , a łudzę się że może nie ma faktycznie jakiegoś dużego problemu do rozwiązania tylko właśnie wystarczy ogarnąć hormony z którymi jest do końca okej ale nikt tego nie sprawdza tak jak trzeba . Jak się do tego zabrać tak naprawdę , żeby nie iść od razu do poradni ?
Edit. Doczytałam że się zapisałas do polecanie doktor.Mi ginekolog taki zwykły powiedział, że nie zna się na niepłodności. Mniej więcej powiedział co warto zbadać i żeby sic do poradni leczenia niepłodność. Co też zrobiliśmy, przynajmniej były porobione badania na NFZ więc jakaś tam oszczędność.
A czemu nie chcesz iść do poradni?