reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

A który u Ciebie tydzień?
Ja się trochę załamałam bo 2 tyg temu mała ważyła 1800 a dzisiaj 2500 a jeszcze 34 tydz się nie zaczął i mój stres przed porodem znowu się zwiększył 😥
Wiem, że najważniejsze że wszystko jest idealnie bo i wyniki badań i ktg i USG ale już raz rodziłam 4 kg synka i myślałam że tym razem będzie lżej...
U mnie 29 i 4 dni 🙂
Lekarka mówiła, że waga ok, moja też podobno jest ok, za to mi coraz ciężej 😁

reklama
A chciałam jeszcze spytać co myślicie o kokonie do łóżeczka, kupujecie czy raczej zbędny gadżet?
I druga kwestia co lepsze na początek do spania rożek czy śpiworek? Syn spał w rożku i absolutnie to uwielbiał, teraz chciałam kupić śpiworek, ale nie wiem czy to nie lepiej trochę później.

A chciałam jeszcze spytać co myślicie o kokonie do łóżeczka, kupujecie czy raczej zbędny gadżet?
I druga kwestia co lepsze na początek do spania rożek czy śpiworek? Syn spał w rożku i absolutnie to uwielbiał, teraz chciałam kupić śpiworek, ale nie wiem czy to nie lepiej trochę później.
Sa różne szkoły. Mi jedna polozna mowila, że w rozku, inna że lepiej w śpiworku. Ja mam póki co rozek, ale planuje domówić spiworek. Nie muszę go mieć od razu.

Nie mogę spać jak zwykle... I z nudów cofnelam sobie forum do samego początku... Przeczytałam 40 pierwszych stron i historie przeróżne dziewczyny miały🥺 tak ten czas zleciał i już jesteśmy tak daleko prawie końcówka u niektórych z nas♥️ cieszę się, że trafiłam na takie forum i , że jednoczymy się, dzielimy swoimi obawami. Zaraz przyjdzie czas porodów i myślę, że każda z nas będzie czekała na informację od reszty dziewczyn na temat przyjścia maluszków na świat ♥️ nie czytałam forum już dalej, ale z tamtych nicków nie kojarzę żeby któraś z dziewczyn pisała tu z nami. Chyba gdzieś powstała później grupa prywatna na którą my się nie załapałyśmy, ale fajnie, że jest nas trochę 😊

Ja w szpitalu na unormowanie ciśnienia jeszcze jutro obserwacja i mam wyjść w piątek ale pewnie znowu będzie wywolywanie lub cesarka jeszcze jak mala tak rośnie
A jak u Ciebie z tymi ciśnieniami i ktory tc?
Ja jutro też mam wizyte bo mi wzrosły. Niby nie duzo, ale tak na granicy.

Nie mogę spać jak zwykle... I z nudów cofnelam sobie forum do samego początku... Przeczytałam 40 pierwszych stron i historie przeróżne dziewczyny miały🥺 tak ten czas zleciał i już jesteśmy tak daleko prawie końcówka u niektórych z nas♥️ cieszę się, że trafiłam na takie forum i , że jednoczymy się, dzielimy swoimi obawami. Zaraz przyjdzie czas porodów i myślę, że każda z nas będzie czekała na informację od reszty dziewczyn na temat przyjścia maluszków na świat ♥️ nie czytałam forum już dalej, ale z tamtych nicków nie kojarzę żeby któraś z dziewczyn pisała tu z nami. Chyba gdzieś powstała później grupa prywatna na którą my się nie załapałyśmy, ale fajnie, że jest nas trochę 😊
Też dzisiaj o tym pomyslalam, że mnóstwo osób z początkowych stron nie ma. Dzięki Dziewczyny, że jesteście. Dołączyłam późno, ale dużo wsparcia tu dostałam 🥰🙃

reklama
Ja chyba kupię rożek. Na owieczka.com są fajne zestawy 6 częściowe (w tym rożek i kokon) do łóżeczka w dosyć przystępnych cenach, tańsze niż w sklepach stacjonarnych:)

Do góry