reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

A który u Ciebie tydzień?
Ja się trochę załamałam bo 2 tyg temu mała ważyła 1800 a dzisiaj 2500 a jeszcze 34 tydz się nie zaczął i mój stres przed porodem znowu się zwiększył 😥
Wiem, że najważniejsze że wszystko jest idealnie bo i wyniki badań i ktg i USG ale już raz rodziłam 4 kg synka i myślałam że tym razem będzie lżej...
U mnie 29 i 4 dni 🙂
Lekarka mówiła, że waga ok, moja też podobno jest ok, za to mi coraz ciężej 😁

reklama
A chciałam jeszcze spytać co myślicie o kokonie do łóżeczka, kupujecie czy raczej zbędny gadżet?
I druga kwestia co lepsze na początek do spania rożek czy śpiworek? Syn spał w rożku i absolutnie to uwielbiał, teraz chciałam kupić śpiworek, ale nie wiem czy to nie lepiej trochę później.

A chciałam jeszcze spytać co myślicie o kokonie do łóżeczka, kupujecie czy raczej zbędny gadżet?
I druga kwestia co lepsze na początek do spania rożek czy śpiworek? Syn spał w rożku i absolutnie to uwielbiał, teraz chciałam kupić śpiworek, ale nie wiem czy to nie lepiej trochę później.
Sa różne szkoły. Mi jedna polozna mowila, że w rozku, inna że lepiej w śpiworku. Ja mam póki co rozek, ale planuje domówić spiworek. Nie muszę go mieć od razu.

Nie mogę spać jak zwykle... I z nudów cofnelam sobie forum do samego początku... Przeczytałam 40 pierwszych stron i historie przeróżne dziewczyny miały🥺 tak ten czas zleciał i już jesteśmy tak daleko prawie końcówka u niektórych z nas♥️ cieszę się, że trafiłam na takie forum i , że jednoczymy się, dzielimy swoimi obawami. Zaraz przyjdzie czas porodów i myślę, że każda z nas będzie czekała na informację od reszty dziewczyn na temat przyjścia maluszków na świat ♥️ nie czytałam forum już dalej, ale z tamtych nicków nie kojarzę żeby któraś z dziewczyn pisała tu z nami. Chyba gdzieś powstała później grupa prywatna na którą my się nie załapałyśmy, ale fajnie, że jest nas trochę 😊

Ja w szpitalu na unormowanie ciśnienia jeszcze jutro obserwacja i mam wyjść w piątek ale pewnie znowu będzie wywolywanie lub cesarka jeszcze jak mala tak rośnie
A jak u Ciebie z tymi ciśnieniami i ktory tc?
Ja jutro też mam wizyte bo mi wzrosły. Niby nie duzo, ale tak na granicy.

Nie mogę spać jak zwykle... I z nudów cofnelam sobie forum do samego początku... Przeczytałam 40 pierwszych stron i historie przeróżne dziewczyny miały🥺 tak ten czas zleciał i już jesteśmy tak daleko prawie końcówka u niektórych z nas♥️ cieszę się, że trafiłam na takie forum i , że jednoczymy się, dzielimy swoimi obawami. Zaraz przyjdzie czas porodów i myślę, że każda z nas będzie czekała na informację od reszty dziewczyn na temat przyjścia maluszków na świat ♥️ nie czytałam forum już dalej, ale z tamtych nicków nie kojarzę żeby któraś z dziewczyn pisała tu z nami. Chyba gdzieś powstała później grupa prywatna na którą my się nie załapałyśmy, ale fajnie, że jest nas trochę 😊
Też dzisiaj o tym pomyslalam, że mnóstwo osób z początkowych stron nie ma. Dzięki Dziewczyny, że jesteście. Dołączyłam późno, ale dużo wsparcia tu dostałam 🥰🙃

reklama
Ja chyba kupię rożek. Na owieczka.com są fajne zestawy 6 częściowe (w tym rożek i kokon) do łóżeczka w dosyć przystępnych cenach, tańsze niż w sklepach stacjonarnych:)

Do góry