reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Dziewczyny, jak planujecie skorzystać z promki na tej oryginalnej stronie Momcozy USA, to przemyślcie temat. Moje zamówienie dalej nie dotarło od 2 grudnia. Napisałam kilka e-maili, zero odezwu. Coś czuję, że wywaliłam parę stówek w błoto.
Dziewczyny tutaj dostawały zamówienia więc może czas się wydłuża bo taki okres świąteczny. Widzę że na stronce piszą że nawet do 20 dni roboczych jak jest mniejsza miejscowość. Trzymam kciuki żeby dotarło

Wypytałam dzisiaj położną o zzo. Ponoć teraz w szpitalu w kt planuje rodzić jest dla każdej chętnej więc się cieszę chociaż i tak z tyłu głowy mam, że może nie zdążyć zadziałać. Mówiła mi też że powinno praktycznie całkowicie zminimalizować ból czyli tak jak pamiętałam z pierwszego porodu. Nie zawsze cewnikuja ale mogą jak pęcherz sam nie może się rozluźnić żeby oddać mocz no i jeżeli chodzi o leżenie to zależy. Lepiej się rozkłada znieczulenie podczas leżenia a nie chodzenia ale jak nie ma przeciwwskazań to można chodzić. Czyli jak zawsze wszystko zależy od różnych czynników 😅
Bardzo dziękuję ❤️

reklama
Ja w szpitalu na unormowanie ciśnienia jeszcze jutro obserwacja i mam wyjść w piątek ale pewnie znowu będzie wywolywanie lub cesarka jeszcze jak mala tak rośnie

Do góry