reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Ja już po wizycie, mówił że może nic nie być jeszcze widać bo dopiero 5+0 ale jest ładny pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy. ❤️ 30.12 mam wizytę u mojej ginekolog, mam nadzieję że już będzie zarodek bo to będzie 6+0 😃
Świetna wiadomość :) jak jest pęcherzyk żółtkowy to za parę dni będzie już zarodek

Mam wyniki pierwszych tych badań w poprzedniej ciąży lekarz nie zlecił mi badań na cmv teraz tak i przeciwciala igg wyszły pozytywne a igm negatywne . Aż się stresuję😭
Ale czym się stresujesz? Jeśli dodatnie IgM i ujemne IgG to wtedy jest aktualne zakażenie. Ale jeśli masz IgG dodatnie a igM niskie bądź ujemne to znaczy że przechorowałas i są przeciwciała.

Dziewczyny , odebrałam wyniki beta HCG i jest 437 🥹🥹 płacze ze szczęścia . A więc na 02.01 będzie widać już pewnie serduszko
Ja to się zastanawiam, bo miałam
14 grudnia 182
16 grudnia 371
No i teraz po tygodniu robiłam morfologię bo chciałam sprawdzić coś i sprawdziłam przy okazji betę czy rośnie. I jest 4744. Więc rośnie. No chyba do 2.01. Będzie szansa na serce 😅

No właśnie teraz przez te wolne to ciężko żeby zbadać raz i drugi po 48h, także może już po świętach zrobię, dzięki wielkie za porady,
Właśnie jeszcze się zastanawiam czy 6+0 to nie będzie taki moment że niby powinno być serducho ale może nie być widoczne jeszcze i czy nie będę się nawet bardziej stresować, no ale co ma być to będzie, najwyżej pójdę później po tygodniu jeszcze raz
Może być niewidoczne. Niektórzy serce dostrzegli dopiero w 8 tygodniu. Są takie historie nawet w mojej rodzinie.

reklama

Załączniki

• Screenshot_20241223_180619_Microsoft 365 (Office).jpg
    Screenshot_20241223_180619_Microsoft 365 (Office).jpg
    30 KB · Wyświetleń: 44
Do góry