reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

I tak w ogóle to cieszę się, bo mimo niepewności co do wózka, bo facet coś przeciągał odbiór , dzisiaj odebraliśmy i stoi złożony 😊 podoba mi się 😊 martwiłam się jeszcze o ten otulacz że za późno zamówiłam a jutro kurier na przywieźć😊 także dziewczynki nie ma tego złego 😉
Na jaki wózek się zdecydowaliście? My chyba weźmiemy Espiro Only, bardzo lekko się prowadziło, jest poręczny i podobał nam się z wyglądu. Lżejszy niż Espiro Yoga. Chyba zdecydujemy się na czarny kolor i nie wiem czy nie będzie się nagrzewał w lecie

reklama
Na jaki wózek się zdecydowaliście? My chyba weźmiemy Espiro Only, bardzo lekko się prowadziło, jest poręczny i podobał nam się z wyglądu. Lżejszy niż Espiro Yoga. Chyba zdecydujemy się na czarny kolor i nie wiem czy nie będzie się nagrzewał w lecie
Bebetto PREMIUM Class Stella
Nie mam jak na razie zastrzeżeń
Zgrabny, lekki, eleganckie wykonanie
To zdjęcie nie oddaje koloru bo w rzeczywistości jest troszkę bardziej pudrowy

Typowy dla dziewczynki 🙂

Załączniki

• IMG_20241218_193949.jpg
    IMG_20241218_193949.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 8
Przyjechałam to miałem 149/86 a teraz to różnie ale nie wyższe 36+3
Ja już drugi tydzień na tabletkach jestem i do 140 od tamtej pory mi nie skoczylo. Zazwyczaj mam 120/80, więc idealnie. Odrobinę rośnie gdy zbliża się termin wzięcia kolejnej tabletki. Gdy ją wezmę, znów spada.
Teraz to nawet się cieszę że te leki biorę. Przynajmniej przestałam się martwić że ciśnienie skacze.

A chciałam jeszcze spytać co myślicie o kokonie do łóżeczka, kupujecie czy raczej zbędny gadżet?
I druga kwestia co lepsze na początek do spania rożek czy śpiworek? Syn spał w rożku i absolutnie to uwielbiał, teraz chciałam kupić śpiworek, ale nie wiem czy to nie lepiej trochę później.
Ja kokonu nie kupiłam. Wydaje mi się że to zbędny gadżet. Ale czekam na pierwsze dziecko więc doświadczenia żadnego nie mam, może się myle 😉 więc nie wykluczam opcji że po porodzie bede domawiac 😄 do spania kupiłam spiworek ale rożki też mam więc jak spiworek na początku się nie sprawdzi, to będę owijać w rozek 🙂

A chciałam jeszcze spytać co myślicie o kokonie do łóżeczka, kupujecie czy raczej zbędny gadżet?
I druga kwestia co lepsze na początek do spania rożek czy śpiworek? Syn spał w rożku i absolutnie to uwielbiał, teraz chciałam kupić śpiworek, ale nie wiem czy to nie lepiej trochę później.
Jeżeli mowa o kokonie to mam, jak będę chciała go położyć na kanapie i odejść, żeby nie bać się że przypadkiem jakimś cudem spadnie. A rożki mam ale bardziej dla ludzi do noszenia żeby się nie bali :) mój będzie spał w otulaczu ściskającym i zobaczymy jak będzie mu za zimno to do tego jakiś kocyk albo śpiworek.

Ja nie mam problemów z ciśnieniem, wszystko jakoś w normie. Morfologia się unormowała, skurcze łydek ustąpiły. Także w zasadzie oprócz witamin to nic nie biorę

reklama
Ja już drugi tydzień na tabletkach jestem i do 140 od tamtej pory mi nie skoczylo. Zazwyczaj mam 120/80, więc idealnie. Odrobinę rośnie gdy zbliża się termin wzięcia kolejnej tabletki. Gdy ją wezmę, znów spada.
Teraz to nawet się cieszę że te leki biorę. Przynajmniej przestałam się martwić że ciśnienie skacze.
No wiem lepiej brać te tabletki w razie czego a rozmawiałaś już z lekarzem o wcześniejszym rozwiązaniu ? Który tyd u Ciebie

Do góry