Dziś 37+0. Nie, ze względu na to, to nawet rozmowy nie było. Niestety mam bardzo mało wód płodowych i raczej to będzie powodem szybszego rozwiązania.No wiem lepiej brać te tabletki w razie czego a rozmawiałaś już z lekarzem o wcześniejszym rozwiązaniu ? Który tyd u Ciebie
reklama
Aha a cesarka czy wywołanie ,? Pierwszy poród ?Dziś 37+0. Nie, ze względu na to, to nawet rozmowy nie było. Niestety mam bardzo mało wód płodowych i raczej to będzie powodem szybszego rozwiązania.
MagdaaaLena
Fanka BB :)
37 TC to już ciąża donoszona a z tymi wodami płodowymi to jak to jest? Miałaś w normie i teraz jest mało? One jakoś samoistnie odchodzą czy to czuć?Dziś 37+0. Nie, ze względu na to, to nawet rozmowy nie było. Niestety mam bardzo mało wód płodowych i raczej to będzie powodem szybszego rozwiązania.
MagdaaaLena
A z forum to któraś z dziewczyn ma wyznaczony dokładny termin CC? Czy czekamy na ten dzień w niepewności?
Pierwszy. Na razie mam leżeć w domu. W poniedziałek mam się zgłosić do szpitala i wtedy może coś więcej się dowiem. Chociaż liczę że święta spędzę jeszcze w domuAha a cesarka czy wywołanie ,? Pierwszy poród ?
Tak, były w normie. Nawet sprawdzałam wczoraj papiery z poprzednich wizyt to zauważyłam że zaczęły mi tak ubywać miedzy październikiem a listopadem. Właśnie nie wiem co się dzieje że jest ich malo. Piłam dziennie 2-3 litry. Niby też się nie sacza...A prawdę mówiąc nawet nie dopytywałam lekarza o powód. Tak się zestresowałam37 TC to już ciąża donoszona a z tymi wodami płodowymi to jak to jest? Miałaś w normie i teraz jest mało? One jakoś samoistnie odchodzą czy to czuć?
Oj też oglądałam tą stronę ale znalazłam na FB Uszyte fanaberie i tam pani szyje na zamówienie, cennik mi wysłała i ceny fajneJa chyba kupię rożek. Na owieczka.com są fajne zestawy 6 częściowe (w tym rożek i kokon) do łóżeczka w dosyć przystępnych cenach, tańsze niż w sklepach stacjonarnych
Ja mam kokon. Bardzo nam się sprawdził po porodzie. Tak jak @Anetalol pisała- fajnie w nim też położyć dzidzie na drzemkę na kanapie. Co do rożka i śpiworów do spania to kupiłam i to i to bo nie wiem co mi się bardziej sprawdzi. Chłopacy rodzili się jak było ciepło a teraz pierwszy raz będę miała zimowa dzidzię fajne wzory mają w Bajkowych Wnętrzach a jak jeszcze jesteście przed kompletowaniem wyprawki to możecie zajrzeć do Mój Świat dziecka. Kupiłam po kilka rzeczy z jednej strony i drugiej i póki co po praniu i prasowaniu wyglądają super. Nawet kokon przeżył pralkę
MagdaaaLena
Domyślam się, że Cię stres ogarnął, ale dobrze chociaż, że to na takim etapie się dzieje. Ja się często nad tymi wodami zastanawiałam, teraz mam tak , że sprawdzam, bo często mam takie wrażenie jakby coś poleciało, idę do łazienki i jestem spokojniejszaTak, były w normie. Nawet sprawdzałam wczoraj papiery z poprzednich wizyt to zauważyłam że zaczęły mi tak ubywać miedzy październikiem a listopadem. Właśnie nie wiem co się dzieje że jest ich malo. Piłam dziennie 2-3 litry. Niby też się nie sacza...A prawdę mówiąc nawet nie dopytywałam lekarza o powód. Tak się zestresowałam
reklama
Faktycznie największym plusem jest to że tak późno się to wydarzyło i ciąża już jest donoszona może się w najbliższym czasie akcja sama rozpocznie. Zdrowka!
Tak, były w normie. Nawet sprawdzałam wczoraj papiery z poprzednich wizyt to zauważyłam że zaczęły mi tak ubywać miedzy październikiem a listopadem. Właśnie nie wiem co się dzieje że jest ich malo. Piłam dziennie 2-3 litry. Niby też się nie sacza...A prawdę mówiąc nawet nie dopytywałam lekarza o powód. Tak się zestresowałam