reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

To odpoczywaj i nie rob wielkich wypraw:D

Co do pozycji to chyba jeszcze czas. Zaraz 30tc, a dzieci obracają się chyba od 35. Na poprzedniej wizycie byl ułożony główkowo wiec moze na kolejnej przyjmie wlasciwa poze 🤭
Aaaa 30 tydzień to rzeczywiście jeszcze ma czas. 😊
Mój synuś jakoś od 30 tygodnia jest już cały czas ułożony główkowo.

reklama
O rajuśku, ja to bym chyba zeszła na zawał przy takich bolach. Mi głowa peka i się zastanawiam czy aby wszystko ok. Maly dzis leniwy, ale chyba żebym nie zeszła to kopie co jakiś czas.
Kiedy masz jakąś wizyte? Może warto żeby ktoś Cie obejrzal?

Ja też mam cukrzycę ciazowa, ale póki co udało się bez insuliny i diabetolog mówiła, że nie ma wskazan. Ja się jednak martwię bo mimo diety dziecko z nagla szybko uroslo. Akurat w pierwszej chwili radość bo bardzo balam się o ten przyrost, a w drugiej troska czy to aby na pewno dla niego ok.

Dzisiaj kupilam 4 bodziaki na 62 cm bo wydaje mi się, że jak już jest za duży to raczej nie mam co iść w rozmiar 50.
Na kiedy masz termin? Chyba jesteśmy ostatnie w kolejce do porodu na naszej grupie 🙂
Myślę, że kilka ubranek 56 warto mieć, resztę 62 ( 50 przy żadnym dziecku nie miałam i nie planuje teraz też kupować )

Na kiedy masz termin? Chyba jesteśmy ostatnie w kolejce do porodu na naszej grupie 🙂
Myślę, że kilka ubranek 56 warto mieć, resztę 62 ( 50 przy żadnym dziecku nie miałam i nie planuje teraz też kupować )
Moja też jeszcze leży jak jej wygodnie 😆 w środę mam wizytę ale nie sądzę żeby była już główką w dół ułożona bo czuję rozpieranie po bokach jak się przeciaga

Ja przez to, że mam ciuszki w spadku, wszystkie 😅 nic nie kupowałam ale miałam tam sporo 50 więc coś tam na wszelki wypadek wezmę. A nie przepraszam 😅 jeden kombinezon merino kupowałam żeby mieć do auta do fotelika z otulaczem 🤪

reklama
Do góry