Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez sie w niego skrecilam i poryczalam z reszta tezHi hi, mój jak wciska główkę w miednicę to i parcie na pęcherz i na odbyt, kość ogonową, szyjkę.
Właśnie oglądam fajny program o rodzeniu na Playerze.
2 polowa stycznia wiec jeszcze niby czas, ale nigdy nic nie wiadomo, niestetyNa kiedy masz termin? Chyba jesteśmy ostatnie w kolejce do porodu na naszej grupie
Myślę, że kilka ubranek 56 warto mieć, resztę 62 ( 50 przy żadnym dziecku nie miałam i nie planuje teraz też kupować )
Co to za program? ;>Hi hi, mój jak wciska główkę w miednicę to i parcie na pęcherz i na odbyt, kość ogonową, szyjkę.
Właśnie oglądam fajny program o rodzeniu na Playerze.
Co to za program? ;>
Na tvn style sztuka rodzenia, na Playerze mozna obejrzeć wszystkie odcinki, tylko trzeba mieć abonament.
Ja wykupiłam ten najtanszy na cały rok.
no da sie zauwazycWarto jednak dodać, że jest to kręcone w 4 specyficznych szpitalach w Polsce
To znaczy?Warto jednak dodać, że jest to kręcone w 4 specyficznych szpitalach w Polsce