Myślałam, że tylko ja jestem taka pomylona teraz pani doktor już nie każe mi mierzyć jak jej pokazuje moją listę z ciśnieniem.Ja mierze 2 razy dziennie bo mam zespół białego fartucha i u lekarza zawsze mam 140/90 a tętna 105 a w domu pomiary idealne. No i żeby mieć podkładkę to mierze
reklama
Ja tak mam i doskonale to rozumiem. Też mnie bolą biodra, co więcej jak leże w dzień to jest normalnie, noce są najgorsze.A ma któraś z Was może problem z biodrami? Podczas spania normalnie łapią mnie skurcze w biodrach! Jest to okropny ból i pomaga jak położę się na plecach i wyprostuję nogi. Najlepiej to w ogóle bym tak spała chociaż nigdy na plecach nie spałam! Ale teraz w ciąży to najwygodniejsza pozycja dla moich bioder, ale z wiadomych przyczyn tego nie robię spałam , poduszka między nogami i mnie okrutnie łapało i pomyślałam że może to przed poduszkę, ale od dłuższego czasu śpię bez i żadnej poprawy
A masz zdiagnozwana cukrzycę ciazowa?Nie mierzyłam w domu, ale poczułam sie dziwnie i dlatego zmierzyłam.
A zjesc zjadlam, ale aż niemozliwe, zeby tak wybiło. W ogóle to wieczorne i na czczo mam teraz wyzsze cokolwiek bym nie zjadła.
Palinka13
Moderator
ja jestem przymulona od wczoraj jakos. Ale dzisiaj sie zmotywowalam i piore ciuszki! Takze sukcesssssssssDziewczyny, jak Wy sie dzisiaj czujecie? Mnie tak boli głowa, że ledwo żyję. Cisnienie ok. Patrze ze biometeo niekorzystne w całej Polsce. Macie jakieś skuteczne sposoby na pozbycie się bólu? Wiadomo nie leki
Racja! Tym bardziej że jak lubię się nakręcaćJa nie, myślę że jak nie ma przesłanek to nie ma po co zawracać sobie tym głowy. Na pewno poczujesz jakby coś się działo jakby któregoś razu na wizycie Ci wyszło wyższe to można zacząć kontrolować. Ale tak to bez sensu. Bo jeszcze się trafi że raz Ci na chwilę podskoczy i zaraz zaczniesz się nakręcać a wtedy to już na pewno nie spadnie
Tak jak w ogóle nie miałam drzemek w ciągu dnia tak od wczoraj już kilkaDziewczyny, jak Wy sie dzisiaj czujecie? Mnie tak boli głowa, że ledwo żyję. Cisnienie ok. Patrze ze biometeo niekorzystne w całej Polsce. Macie jakieś skuteczne sposoby na pozbycie się bólu? Wiadomo nie leki
Też się zmotywowalam z praniem i prasowaniem i wreszcie widzę światełko w tunelu mąż się tylko dziwi ile tego jest i kiedy to zdążyłam kupić
Palinka13
Moderator
ja teraz sie modle zeby moj mial dzisiaj nocke i tego nie zobaczylTak jak w ogóle nie miałam drzemek w ciągu dnia tak od wczoraj już kilka
Też się zmotywowalam z praniem i prasowaniem i wreszcie widzę światełko w tunelu mąż się tylko dziwi ile tego jest i kiedy to zdążyłam kupić
Ja w nocy muszę chwile poleżeć na plecach bo też te biodra nie dają mi zycJa tak mam i doskonale to rozumiem. Też mnie bolą biodra, co więcej jak leże w dzień to jest normalnie, noce są najgorsze.
reklama
Ja to dziś bezproblemowo, młody dziś turbo aktywny więc już wiem że jutro czeka mnie dzień spokoju do tego oczywiście moje serce które pracuje jakby nie dawało rady, ale to codziennie. Byłam u kardiologa i są odchyły ale powiedział że w normie.Dziewczyny, jak Wy sie dzisiaj czujecie? Mnie tak boli głowa, że ledwo żyję. Cisnienie ok. Patrze ze biometeo niekorzystne w całej Polsce. Macie jakieś skuteczne sposoby na pozbycie się bólu? Wiadomo nie leki