reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
A ma któraś z Was może problem z biodrami? Podczas spania normalnie łapią mnie skurcze w biodrach! Jest to okropny ból i pomaga jak położę się na plecach i wyprostuję nogi. Najlepiej to w ogóle bym tak spała 🤣 chociaż nigdy na plecach nie spałam! Ale teraz w ciąży to najwygodniejsza pozycja dla moich bioder, ale z wiadomych przyczyn tego nie robię 🤣 spałam , poduszka między nogami i mnie okrutnie łapało i pomyślałam że może to przed poduszkę, ale od dłuższego czasu śpię bez i żadnej poprawy 😭
Ja tak mam i doskonale to rozumiem. Też mnie bolą biodra, co więcej jak leże w dzień to jest normalnie, noce są najgorsze.

Dziewczyny, jak Wy sie dzisiaj czujecie? Mnie tak boli głowa, że ledwo żyję. Cisnienie ok. Patrze ze biometeo niekorzystne w całej Polsce. Macie jakieś skuteczne sposoby na pozbycie się bólu? Wiadomo nie leki 🤕

Ja nie, myślę że jak nie ma przesłanek to nie ma po co zawracać sobie tym głowy. Na pewno poczujesz jakby coś się działo 😅 jakby któregoś razu na wizycie Ci wyszło wyższe to można zacząć kontrolować. Ale tak to bez sensu. Bo jeszcze się trafi że raz Ci na chwilę podskoczy i zaraz zaczniesz się nakręcać a wtedy to już na pewno nie spadnie 😅
Racja! Tym bardziej że jak lubię się nakręcać 🤣🤣🤣

Dziewczyny, jak Wy sie dzisiaj czujecie? Mnie tak boli głowa, że ledwo żyję. Cisnienie ok. Patrze ze biometeo niekorzystne w całej Polsce. Macie jakieś skuteczne sposoby na pozbycie się bólu? Wiadomo nie leki 🤕
Tak jak w ogóle nie miałam drzemek w ciągu dnia tak od wczoraj już kilka 🙈
Też się zmotywowalam z praniem i prasowaniem i wreszcie widzę światełko w tunelu 🤣 mąż się tylko dziwi ile tego jest i kiedy to zdążyłam kupić 🙈

reklama
Ja to dziś bezproblemowo, młody dziś turbo aktywny więc już wiem że jutro czeka mnie dzień spokoju 😅 do tego oczywiście moje serce które pracuje jakby nie dawało rady, ale to codziennie. Byłam u kardiologa i są odchyły ale powiedział że w normie.

Do góry