reklama
Ja otulacz wzięłam bawelniany. Nie jest za gruby. I zastanawialam się czy nie dokupić czegoś cieplejszego zimowego. Ale chyba faktycznie, z tym fotelikiem to tyle co z i do auta a w czasie jazdy przecież jest ciepło.Ja otulacz do fotelika kupiłam na vinted, ala polarowy/minky. Będzie tylko na przenoszenie Młodej z / do samochodu, więc też nie przesadzałam. Do wózka upolowałam na lokalnej grupie śmieciarkowej piękny śpiworek do wózka wełniany
Cytrynka122
Fanka BB :)
[QUOTE="Cytrynka122, post: 25236419, member: 187743"
Dawno tu jakoś nie zaglądałam, więc miałam co czytać Byłam dziś na krzywej cukrowej i nie było tak źle
Mi glukoza smakowała miałam cytrynową i naprawdę dobra
[/QUOTE]
Miałam tak samo
Faktycznie ta cytrynowa nie jest zła. Że też nikt mi o tym nie powiedział w poprzednich ciążach
A co do śpiworkow to do auta mam z vinted infantilo a do wózka spodobał mi się lamillu ale cena powala dla chłopków miałam z cottonmoose ale ostatnio sprzedalam żeby kupić inny kolor
A co do śpiworkow to do auta mam z vinted infantilo a do wózka spodobał mi się lamillu ale cena powala dla chłopków miałam z cottonmoose ale ostatnio sprzedalam żeby kupić inny kolor
MagdaaaLena
Aktywna w BB
Dziewczyny jak kupujemy otulacze do fotelika i ciepłe śpiworki do gondoli to w takim razie najlepiej jaki kombinezon kupić? Kurczę kolejna ciąża a ja takich rzeczy nie wiem martwię się żeby malutkiej nie przegrzać albo żeby zimno jej nie było. I nie wiem co zamówić
MagdaaaLena
Aktywna w BB
No i czy imiona już macie na 100% wybrane dla maluszków?
My wciąż się zastanawiamy. Miał być Kubuś ale ostatnio policzyłam że na naszej ulicy jest 4 Jakubów a mieszkamy na osiedlu domków jednorodzinnych więc to naprawdę sporo. W co drugim domu niemal jest Kuba. I niby szukamy innego imienia ale coś ciężko idzieNo i czy imiona już macie na 100% wybrane dla maluszków?
Palinka13
Moderator
u nas Marcel bezmiennie od poczatkuNo i czy imiona już macie na 100% wybrane dla maluszków?
My też, mieliśmy już wybraną Martynkę, ale okazało się, że na naszej ulicy jest 5 dziewczynek o tym imieniu, z czego dwie to bezpośrednie sąsiadki z lewej i z prawej więc drugie zostaje Ania a pierwszego szukamyMy wciąż się zastanawiamy. Miał być Kubuś ale ostatnio policzyłam że na naszej ulicy jest 4 Jakubów a mieszkamy na osiedlu domków jednorodzinnych więc to naprawdę sporo. W co drugim domu niemal jest Kuba. I niby szukamy innego imienia ale coś ciężko idzie
reklama
Jestem w szoku dziewczyny bo pracuje w przedszkolu od wielu lat i Martynka i Kuba to rzadkie imiona. W zeszłym roku na 170 dzieci w przedszkolu było 3 Jakubów i 2 Marynki.
Ja od zawsze chciałam mieć Antka i Helenkę. Kiedyś to były mało popularne imiona ale jak już zaszłam w ciążę to się okazuje że jednak nie nie wyobrażam sobie teraz zmienić imienia ale z drugiej strony w każdej grupie 25 osobowej jest min 1-2 Helcie
Ja od zawsze chciałam mieć Antka i Helenkę. Kiedyś to były mało popularne imiona ale jak już zaszłam w ciążę to się okazuje że jednak nie nie wyobrażam sobie teraz zmienić imienia ale z drugiej strony w każdej grupie 25 osobowej jest min 1-2 Helcie