Ja poproszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja poproszę
zgloszoneJa poproszę
tętno dziecka brzmi jak galopujący koń, łożysko też tętni szybko jak serduszko dziecka, ale dźwięk jest stłumiony. Twoje tętno będzie powiedzmy 80-90, a dziecka powinno być powyżej 140.tylko czy to aby na pewno tętno dziecka bo chyba pierwszy raz je znalazłam . Myślałam,że w piątek mi się już udało ale tamten był inny dźwięk ...wydaje mi się,że to jest dopiero to co szukałam ale nie jestem pewna na tysiąc procent ....dlatego pytam kobietki które już wiedzą jak brzmi dziecina
Ja teżzgloszone
Czy udało Wam się dołączyć do grupy? Ja w dalszym ciągu niczego nie dostałam ani w powiadomieniach ani w skrzynce ani na maila i się zastanawiam, czy tylko ja tak mamJa wciąż mam problem z dołączeniem do grupy
sprawdz skrzynke wiadomosci prywatnych .)Czy udało Wam się dołączyć do grupy? Ja w dalszym ciągu niczego nie dostałam ani w powiadomieniach ani w skrzynce ani na maila i się zastanawiam, czy tylko ja tak mam
spokojnie dziewuszki jestescie zgloszone i tez czekam za odpowiedziąJa też cały czas czekam
to w takim razie było to tętno dziecka czy nie bo już zgłupiałamtętno dziecka brzmi jak galopujący koń, łożysko też tętni szybko jak serduszko dziecka, ale dźwięk jest stłumiony. Twoje tętno będzie powiedzmy 80-90, a dziecka powinno być powyżej 140.
z nagrania ciężko, ale wydaje mi się że tak. Prędkość się zgadza, ewidentnie dzidzia jest mała i Twoje tętno ja gdzieś przesłania. U mnie też tak ciężko wyłapać, bo bardziej słychać moje jeszcze, a bąbel gdzieś pod spodem przebijato w takim razie było to tętno dziecka czy nie bo już zgłupiałam