reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Rodzina zawsze pyta i pytać będzie jak nie o pierwsze to o drugie lub trzecie ,nimi nie ma co się przejmować . Mam nadzieję że będzie dobrze ,już do wizyty nie daleko ,zleci moment 🙂
o 3 Niekoniecznie 😅 u mnie dowiedzieli się ze będzie trzecie to takie eee. Moja mama jedynie co wczoraj skomentowała to "naróbcie sobie jeszcze 5." Mój mąż na to "dobrze". :-)
A moja siostra niby się cieszyła ale powiedziała żebyśmy uwzględnili to że na 4 miejsca nie ma 🤣 niby żartobliwie, ale gdzieś w nas takie emocje wzbudziło że "ale przykro."

reklama
@wiolaho czujemy dokładnie to samo.. niby wszystko dobrze, też jestem na lekach, wyniki badań były wszystkie idealnie w sumie.. ale natarczywe myśli nie znikają 🙄
Za każdym sikaniem oglądam papier czy nie plamię, ehhh no lipa
Z tym sikaniem, sprawdzaniem papieru to ja mam do teraz. Po tej biochemicznej mam zaraz wrażenie że mnie zaleje (;

Właśnie teraz dużo śluzu. To akurat dobrze bo to chroni przed infekcją.. Ale i tak strach jest :| mnie aż teraz brzuch z tego stresu i z tych świąt rozbolał.
źle że musimy się tak stresować , pocieszające jest to że nie jesteśmy same i możemy liczyć na wzajemne sparcie,że ze swoimi lekami nie jesteśmy same

Będzie dobrze kto jak nie my same musimy wierzyć w nasze kropki

o 3 Niekoniecznie 😅 u mnie dowiedzieli się ze będzie trzecie to takie eee. Moja mama jedynie co wczoraj skomentowała to "naróbcie sobie jeszcze 5." Mój mąż na to "dobrze". :-)
A moja siostra niby się cieszyła ale powiedziała żebyśmy uwzględnili to że na 4 miejsca nie ma 🤣 niby żartobliwie, ale gdzieś w nas takie emocje wzbudziło że "ale przykro."
ja usłyszałam zamiast gratulacji to tylko jak ty sobie poradzisz ,więc nic mnie nie zdziwi

U mnie najgorsze że przy tym stresie nie raz niechcący jestem niemiła dla mojego ale on już sam zaczyna mówić : tak wiem wiem hormony... 🙈

reklama
Dziewczyny beta 2000 widziałam pęcherzyk ciążowy w macicy. Plamienie mogło byś nawet z implantacji i dopiero teraz wyszła. Czytałam, ze 10/14 po implantacji. Nie słyszałam o tym ale faktycznie może tak być. Reszta badań dobrze. Jadę do domu. Mam nadzieję że już będzie dobrze. Pojadę w piątek na przyrost

Do góry