reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Dziewczyny a tak trochę odbiegając od naszego samopoczucia i fakt że 12 tygodni zbliża się nam się to czy macie przeczucia co do płci ? W pierwszej ciąży od początku czułam że będzie córka i się sprawdziło , teraz myślę że będzie chłopiec . A jak to u Was wygląda ?
ja czuje ze dziewczynka 😃 a wczesniej kazda ciaze czulam ze chlopak 😃

reklama
Dziewczyny a tak trochę odbiegając od naszego samopoczucia i fakt że 12 tygodni zbliża się nam się to czy macie przeczucia co do płci ? W pierwszej ciąży od początku czułam że będzie córka i się sprawdziło , teraz myślę że będzie chłopiec . A jak to u Was wygląda ?
Ja nie miałam żadnych przeczuć dopóki lekarz nie zasugerował że coś mu tam dynda między nogami na usg i już tylko w głowie że chłopak 😂 zobaczymy

Wydaje mi się że chłopczyk, patrząc na zachcianki i samopoczucie wszystko na to wskazuje 😁

Hejka, ja dziś Wyszłam. Lekarz powiedział że mam być dobrej mysli i na jego oko dobrze to wygląda. Pobrali jeszcze raz dzis bete i mam w poniedzialek zglosic sie na usg. Mówił że po cichu można sie cieszyc. Duphaston 2x1 do końca 1 trymestru. 9szczedzqc się i nie dźwigać żeby krwiaczek soe wchłonąć. Także chyba jednak zostaję z wami.❤️
Ale cudowna wiadomość 😍 jesteś przykładem dla innych kobiet, aby nie załamywać się na poczatku ciąży, bo czasem te ciężkie początki kończą się bardzo pozytywnie 😊 gratulacje, ale pewnie radość u Was w domu 🙂

Ja w 66% stawiam na córkę, ale jak będzie chłopak też będę się bardzo cieszyc.
Poprzednio od samego początku wiedziałam, że będzie chłopak, teraz mam mieszane uczucia

Wg objawów dziewczynka i chłopiec pół na pół, trądzik na twarzy sugeruje że to 100% dziewczynka, kalendarz chiński i przeczucie również 😛 dziś się średnio coś czuję, ledwo co zrobiłam zakupy i wróciłam do domu odpocząć. Ale kupiłam cheetosy, więc poranek można uznać za udany 🤣

reklama
Wg objawów dziewczynka i chłopiec pół na pół, trądzik na twarzy sugeruje że to 100% dziewczynka, kalendarz chiński i przeczucie również 😛 dziś się średnio coś czuję, ledwo co zrobiłam zakupy i wróciłam do domu odpocząć. Ale kupiłam cheetosy, więc poranek można uznać za udany 🤣
aż idę zobaczyć co sugeruje kalendarz chiński 😁

Do góry