reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Hejka, ja dziś Wyszłam. Lekarz powiedział że mam być dobrej mysli i na jego oko dobrze to wygląda. Pobrali jeszcze raz dzis bete i mam w poniedzialek zglosic sie na usg. Mówił że po cichu można sie cieszyc. Duphaston 2x1 do końca 1 trymestru. 9szczedzqc się i nie dźwigać żeby krwiaczek soe wchłonąć. Także chyba jednak zostaję z wami.❤️
ale zajebiscie 😃 i tyle stresu niepotrzebnego :( to teraz zapraszamy na team cheetosy serowe 😂 bo jeszcze troche i Ci sie zachce haha

reklama
Hejka, ja dziś Wyszłam. Lekarz powiedział że mam być dobrej mysli i na jego oko dobrze to wygląda. Pobrali jeszcze raz dzis bete i mam w poniedzialek zglosic sie na usg. Mówił że po cichu można sie cieszyc. Duphaston 2x1 do końca 1 trymestru. 9szczedzqc się i nie dźwigać żeby krwiaczek soe wchłonąć. Także chyba jednak zostaję z wami.❤️
O rany.Cudowna wiadomość 😍

mnie przeraza ta mysl, ze swojego malucha zobacze dopiero na prenatalnych :o ktore mam 15go lipca . Nie wiem czy nie pojde wczesniej 😂
Nie wytrzymałabym 🤣 Wolę być co 2 tygodnie na razie ;) Prenatalne w medicover mam 19.06, jeśli coś będzie nie tak zamierzam się skonsultować ze specem we Wrocławiu i jestem wstępnie umówiona na 26.06. Więc jak będzie trzeba to obadam dzieciaka z każdej strony ;)

OMG jaka cudowna wiadomość 🥰❤️cieszymy się razem z Tobą Roksiemi , ale swoje przeszłaś …

ja się przyznam, ze się wzruszyłam z radości :) to teraz odpoczywaj i dbaj o siebie i maluszka :)

reklama
Do góry