reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Jutro planuje wziąć L4 ,doktor już wcześniej chciał mnie wysłać w domowe pielesze ale nie chciałam tak z dnia na dzień zostawiać koleżanek w pracy bez zastępstwa .W pracy już wszystko ogarnięte ,szefowa wie więc na spokojnie mogę teraz pomyśleć o Fasolce i odpoczynku .W domu też sporo zaległości więc teraz na spokojnie codziennie cos można odgruzować 😁
Pewnie, że tak. Jestem zdania że nikt mi orderu za pracę w ciąży nie da a skoro czuję się gorzej (u mnie najbardziej zmęczenie) to po co szkodzić fasolce

Dzięki za podzielenie się historią! Jesteś bardzo silna, trzymam kciuki za wizytę jutro 🤞 Tym razem na pewno wszystko będzie dobrze ❤️

Tak. Ja właśnie dostałam delikatnego plamienia... 😞 Na razie mam obserwować. W pierwszej też tak miałam. Wierzę bardzo mocno, że to tylko jakieś naczynko 🥺 Któraś z Was plamiła? To podobno dość częste na wczesnym etapie.
Ja po USG miałam plamienie w ciąży z synem 🙈

Dzięki za podzielenie się historią! Jesteś bardzo silna, trzymam kciuki za wizytę jutro 🤞 Tym razem na pewno wszystko będzie dobrze ❤️

Tak. Ja właśnie dostałam delikatnego plamienia... 😞 Na razie mam obserwować. W pierwszej też tak miałam. Wierzę bardzo mocno, że to tylko jakieś naczynko 🥺 Któraś z Was plamiła? To podobno dość częste na wczesnym etapie.
Sprawdziłam, że wczoraj miałaś wizytę 🙂 odpoczywaj i nie martw się 🙂 ja też dzień po wizycie w ciąży z synem delikatnie plamiłam i to chyba 3 dni. Zgrozo co ja wtedy przeżyłam, jak się bałam 🤦 ale prawdopodobnie jakieś naczynko poszło przy badaniu i tyle 🙂 ustało i więcej się nie powtórzyło

reklama
Do góry