reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Ja jeszcze dwa tygodnie 😓 a dzwoniłam aby zapisać się na NFZ, to mam zadzwonić w poniedziałek o 8 rano, bo wtedy dopiero zapisują na grudzień. Stwierdziłam, że zapiszę się do kogokolwiek, aby tylko mieć skierowania na badania i tyle w sumie a do swojej i tak będę chodziła prywatnie. U mnie wizyta ciążowa kosztuje 200 zł, więc nie jest to mega dużo ale jakbym właśnie za te badania chociaż nie płaciła to byłabym zadowolona

Dziewczyny ale narobiłyśmy mi ochoty na drwala 🤣
Ja niestety mam tak że jak zjem coś to mnie zaczyna zaraz mdlić i głowa boleć, są dni takie że nic mi nie dolega a są takie że jest naprawdę ciężko 🙃

reklama
Tak- pobierają Ci na czczo, później pijesz ten ulepek i siedzisz sobie spokojnie- następne pobranie jest po godzinie od wypicia, a kolejne po następnej godzinie. I masz rację- ciężko tak tyle czasu nie jesc. Ja po krzywych szłam zawsze do pobliskiej piekarni po kanapkę z kotletem schabowym 🤣
ja będę miała o tyle dobrze, że mama mi to w do mu będzie pobierać bi na codzień krew pobiera w laboratorium, wiec może kimne między pobraniami

Do góry