Mimimka89
Fanka BB :)
bardzo Ci współczuję trzymaj się ciepło tule mocnoNiestety ja się muszę pożegnać ciąża zatrzymała się tydzień temu
Mam skierowanie do szpitala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bardzo Ci współczuję trzymaj się ciepło tule mocnoNiestety ja się muszę pożegnać ciąża zatrzymała się tydzień temu
wspaniałe rośnij maluszku który u Ciebie tydzień, dzień?Witajcie!
tak bardzo mi przykro przytulamNiestety ja się muszę pożegnać ciąża zatrzymała się tydzień temu
bardzo mi przykro trzymaj się dzielnie!Niestety ja się muszę pożegnać ciąża zatrzymała się tydzień temu
najpiekniejszy widok juz czlowieczek a nie glutekWitajcie!
cudowne wieści, piękny człowieczekCześć forumowe ciocie
Jestem sobie małym wymodlonym człowiekiem w brzuszku mamy. Mam się świetnie! Mam 2.76 cm moje serduszko pięknie bije 177 uderzeń. Już niedługo bo za dwa tygodnie moja mama będzie miała badania prenatalne.