Ale piękny człowieczek, już nie żelekWitajcie!
reklama
Mimimka89
Fanka BB :)
dokładnie tak jak piszesz. Niestety nie wiemy co kogo czeka, będę się za nią modlić, żeby pozbierała się po tej traumieMnie też aż zmroziła ta informacja. Po cichu liczyłam, że w styczniu wszystkie będziemy się razem cieszyć z narodzin zdrowych dzieciaczków. Myślałam że z każdym kolejnym dniem rosnie szansa na szczęśliwe zakończenie a tu taka smutna informacja od razu uruchomił mi się tryb czarnowidztwa
Dokładnie u mnie w poprzednim poronieniu od początku było źle, wszytko się źle rozwijało. Teraz jest wszystko dobrze a i tak mam stracha cały czas że serduszko przestanie bićdokładnie tak jak piszesz. Niestety nie wiemy co kogo czeka, będę się za nią modlić, żeby pozbierała się po tej traumie
Palinka13
Moderator
tez tak mam .. i juz sie boje poniedzialku ze cos staneloDokładnie u mnie w poprzednim poronieniu od początku było źle, wszytko się źle rozwijało. Teraz jest wszystko dobrze a i tak mam stracha cały czas że serduszko przestanie bić
shootingstar
Nieeeeeeeee @wiolaho tak bardzo mi przykro… jesteś zawsze tak zaangażowana na grupie i za Wszystkich trzymasz kciuki i wspierasz to tak niesprawiedliwe dziękuję Ci za Twoje zaangażowanie i podtrzymywanie na duchu… czekam na Twoje kolejne dwie kreski ! Będą i ja Ci to mówię ! i tu czekam na kolejny pozytywny testNiestety ja się muszę pożegnać ciąża zatrzymała się tydzień temu
Mam skierowanie do szpitala
S
sylwia114@
Gość
Ja też już mam rozkminy czy jak pójdę dopiero 18.06 na wizytę co tam będzieDokładnie u mnie w poprzednim poronieniu od początku było źle, wszytko się źle rozwijało. Teraz jest wszystko dobrze a i tak mam stracha cały czas że serduszko przestanie bić
Mimimka89
9+5
Trochę pocieszające, że nie tylko ja mam takie myśli. No ale co możemy zrobić dziewczynki, cierpliwie czekać na drugi trymestrJa też już mam rozkminy czy jak pójdę dopiero 18.06 na wizytę co tam będzie
Palinka13
Moderator
do tego czasu to ja skoncze w wariatkowieTrochę pocieszające, że nie tylko ja mam takie myśli. No ale co możemy zrobić dziewczynki, cierpliwie czekać na drugi trymestr
reklama
Jak ja Cie dobrze rozumiem...Też wciąż żyje w strachu że serduszko przestanie bić. Chyba tak wariujemy przez wcześniejsze porażki. Wizytę mam dopiero 12 i chyba osiwieje do tego czasu. Jeszcze dziś tak mnie ciągnie w dole brzucha że już w ogóle mam same zle myśliDokładnie u mnie w poprzednim poronieniu od początku było źle, wszytko się źle rozwijało. Teraz jest wszystko dobrze a i tak mam stracha cały czas że serduszko przestanie bić