Migotka2024
Fanka BB :)
Zrobiłam combo badania zapłaciłam ok 450 PLN a w aptece 200 . Są dziewczyny w aptece gumy do żucia pregny na mdłości . Wzięłam i wydaje mi się że jest lepiej .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jejku bardzo ci współczujęNiestety ja się muszę pożegnać ciąża zatrzymała się tydzień temu
Mam skierowanie do szpitala
Bardzo mi przykroNiestety ja się muszę pożegnać ciąża zatrzymała się tydzień temu
na takie małe pocieszenie, jak leżałam w marcu w szpitalu poznałam dziewczynę u której serduszko przestało bić już tak pod koniec 1 trymestruNiestety ja się muszę pożegnać ciąża zatrzymała się tydzień temu
Jejku, bardzo współczuję trzymaj się i pamiętaj że po burzy zawsze wychodzi słońce mi ta myśl pomogła po stracieNiestety ja się muszę pożegnać ciąża zatrzymała się tydzień temu
Boże przytulamNiestety ja się muszę pożegnać ciąża zatrzymała się tydzień temu
Jejku aż przykro mi się zrobiło. Bardzo mi przykroNiestety ja się muszę pożegnać ciąża zatrzymała się tydzień temu
trzymaj sie dzielnie jestes silna pamietaj i za chwile wrocisz !Niestety ja się muszę pożegnać ciąża zatrzymała się tydzień temu