Dokładnie, też mam tak, że na tą chwilę bym się nie zdecydowała. A jakbym zapomniała to na pewno mąż mi przypomni jak to było. I to jeżdżenie na izbę przyjęć co chwila... Brrrrr... Już jutro 37 tydzień a czy któraś z mam które już rodziły miały grzybicę podczas porodu? Miałam wymaz raz zrobiony i okazało się że to grzyb na którego działają tylko antybiotyki, których dostać nie mogę. Więc cały czas mam doraźne tabletki dopochwowe i się zastanawiałam czy któraś kiedyś z infekcją rodziła naturalnie i czy to nie przeniosło się na bobasa.nasz jest dlugo wyczekany maluszek i sporo przeszlismy ale jakbym miala dzisiaj podjac decyzje to nigdy wiecej dzieci. Czuje sie z tym zle bo tak mi zalezalo na tym i to byly ciezkie starania ale ja nie wiem czy chce to znowu przerabiac.. te wszystkie dolegliwosci doslownie co mozna miec to mialam. Moze kiedys zapomne ale ja sie tak męcze, ze dziekuje bardzo jeszcze przezyc ten porod i jak nie wyladuje w psychiatryku to bedzie dobrze
reklama
MagdaaaLena
Fanka BB :)
Ja niestety nie pomogę, bo jeszcze nie zdarzyło mi się mieć tego grzyba. Później zobaczę sobie wynik tego gbs nie wiem czy to tak się nazywaDokładnie, też mam tak, że na tą chwilę bym się nie zdecydowała. A jakbym zapomniała to na pewno mąż mi przypomni jak to było. I to jeżdżenie na izbę przyjęć co chwila... Brrrrr... Już jutro 37 tydzień a czy któraś z mam które już rodziły miały grzybicę podczas porodu? Miałam wymaz raz zrobiony i okazało się że to grzyb na którego działają tylko antybiotyki, których dostać nie mogę. Więc cały czas mam doraźne tabletki dopochwowe i się zastanawiałam czy któraś kiedyś z infekcją rodziła naturalnie i czy to nie przeniosło się na bobasa.
Aksamitka28
Ja też za samą ciążą nie przepadam ale uwielbiam być mamą mimo, że to trochę masochizmnasz jest dlugo wyczekany maluszek i sporo przeszlismy ale jakbym miala dzisiaj podjac decyzje to nigdy wiecej dzieci. Czuje sie z tym zle bo tak mi zalezalo na tym i to byly ciezkie starania ale ja nie wiem czy chce to znowu przerabiac.. te wszystkie dolegliwosci doslownie co mozna miec to mialam. Moze kiedys zapomne ale ja sie tak męcze, ze dziekuje bardzo jeszcze przezyc ten porod i jak nie wyladuje w psychiatryku to bedzie dobrze
Gbs na szczęście ujemny mamJa niestety nie pomogę, bo jeszcze nie zdarzyło mi się mieć tego grzyba. Później zobaczę sobie wynik tego gbs nie wiem czy to tak się nazywa
shootingstar
niestety nie mam żadnej polecajki, mamy zamiast otulacza śpiworek do fotelikaMuszę dzisiaj koniecznie znaleźć coś... Bo zostanę bez
Ja też nie pomogę bo mam oryginał od cybexaMuszę dzisiaj koniecznie znaleźć coś... Bo zostanę bez
Ten otulacz do fotelika potrzebujesz?Muszę dzisiaj koniecznie znaleźć coś... Bo zostanę bez
Może na vinted ktoś sprzedaje nowy albo w stanie idealnym? Takie otulacze do fotelika zazwyczaj krótko się używa więc możesz sobie zerknąć. Może akurat ktoś sprzedaje ten który Ci się spodobałNo i du*a z mojego zamówienia dostałam odpowiedź, że zamówienie wysłane by było do mnie w styczniu dopiero, bo od piątku mają urlop. I tyle wyszło z mojego niezdecydowania i czekania do samego końca! Chciałam zamówić fajny otulacz podoba mi się bardzo i kicha wyszła.
MagdaaaLena
Tak. Muszę zamówić koniecznie a tego co chciałam to wyslaliby w styczniu dopieroTen otulacz do fotelika potrzebujesz?
reklama
Ja mam dwa że sleepee i wydają się spoko jakościowo, może rzucić okiemTak. Muszę zamówić koniecznie a tego co chciałam to wyslaliby w styczniu dopiero