reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Dziewczyny od którego tygodnia powinno się chodzić na ktg? Mam wizytę 23.12, to mój 31 tydzień:) było to na szkole rodzenia, ale kompletnie zapomniałam a w internecie różnie piszą:)

Dziewczyny od którego tygodnia powinno się chodzić na ktg? Mam wizytę 23.12, to mój 31 tydzień:) było to na szkole rodzenia, ale kompletnie zapomniałam a w internecie różnie piszą:)
Ja mam wizytę w przyszłym tyg, to będzie 33 tydzień więc pewnie czegoś się dowiem. Ale też mi się wydaje, że od 35. W każdym razie przy samej końcówce 🙂

Ja wczoraj powiedziałam że będzie mi brakować brzuszka a później mnie tak synek skopał, że mąż zapytał czy chce cofnąć te słowa 😂 ale no i tak mi smutno że to ostatnie tygodnie brzuszkowe
Absolutnie nie będzie mi brakować tego czasu. Za dużo stresu mnie to kosztowało. Każda historia jest inna o cieszę się waszym szczęściem, ale pomijając wszystkie dolegliwości te kilka miesięcy z krwiakiem i ciąża zagrożona mnie absolutnie zniechęciły do ciąży. Jestem przeszczęśliwa że to dobiega końca i już zaraz będę mogła robić to co uwielbiam, czyli opiekować się dzidziusiem. Nie będę za niczym tęsknić w okresie ciąży. Może tylko za tym że czułam jak wytwarza się więź pomiędzy mną a synem. Ale ten wieczny strach czy następny dzień będzie ostatnim... To nie dla mnie

Ja jestem chyba dziwna 🙈 ale nigdy mi nie brakowało ciąży. Męczę się już 3 raz tylko po to żeby przytulić i wycalować małego człowieka, który mieszkał w moim brzuchu. No kocham ten zapach moich małych dzieci 💕 ale ciąże nieee są dla mnie. Lubię swoją figurę i aktywny tryb życia a fakt że mam problem z założeniem skarpetek czy szybkim wejściem po schodach mnie frustruje 🙈 doceniam cud jakim jest ciąża ale dla mnie to środek do celu, zadanie do wykonania 😅

Chyba dużo zależy od miejsca do którego chodzisz. Ja mam wizytę 18.12 i to będzie 33+5 ale już w tym tyg położna mi proponowała ktg. A w dwóch pierwszych ciążach miałam ktg w 36 tyg

reklama
Do góry