reklama
shootingstar
Fanka BB :)
A firma infantilo ma produkty na stronie smyka i na stronce przy zamówieniu podają termin dostawy i zawsze przychodzi tak jak jest napisaneTeż mam jeden ze sleepee od koleżanki a drugi z Infantilo i obydwa wydają się super
MagdaaaLena
A z jakiego materiału wybrałaś na infantilo?Też mam jeden ze sleepee od koleżanki a drugi z Infantilo i obydwa wydają się super
Wzięłam otulacz bawełniany od środka a z zewnątrz Velvet ale potem żałowałam że nie w baranka i dokupiłam taki rożek i kocykA z jakiego materiału wybrałaś na infantilo?
MagdaaaLena
Właśnie mi się podoba baranek jaki masz kolor i czy przy kapturku jest ściągacz?Wzięłam otulacz bawełniany od środka a z zewnątrz Velvet ale potem żałowałam że nie w baranka i dokupiłam taki rożek i kocyk
MagdaaaLena
O takim mówisz?Wzięłam otulacz bawełniany od środka a z zewnątrz Velvet ale potem żałowałam że nie w baranka i dokupiłam taki rożek i kocyk
Załączniki
MagdaaaLena
No i zamówiłam na biegu tyle czasu szukałam ale już najwyższy czas. Zamówiłam baranka z muminky. Mam nadzieję że dotrze na czas
Właśnie ten mi się zaczął podobać jak już było za późno. Swój otulacz kupowałam chyba w sierpniu i wtedy jeszcze nie było tych barankowych kolekcji.O takim mówisz?
MagdaaaLena
No fajne są. U mnie dzieci starsze wybrały taki: wózek różowy, kombinezonik różowy więc dla odmiany jasny otulacz wybrałam ten dlatego bo kapturek można ściągnąćWłaśnie ten mi się zaczął podobać jak już było za późno. Swój otulacz kupowałam chyba w sierpniu i wtedy jeszcze nie było tych barankowych kolekcji.
Załączniki
reklama
Ja mam to samo, a zaczynam 34 tc dopiero. Jestem dziewczyny przerażona, że nie zdążę. Strasznie mnie to dobija, a siły nie mam naprawdę. Wszystko idzie bardzo powoli i mam wrażenie, że nic nie jest gotoweJa np teraz czuję się fatalnie. Położyłam się, ale jest masakra. Ja takich nudności to na początku nie miałam jak teraz mi dokuczają. Ciężko się oddycha ajjjj wszystkie chyba to przerabiamy. W domu tyle do zrobienia a sił brak. U mnie dzisiaj 37 TC. A ciąża piękny stan , ale każda jest inna i może bardzo zmęczyć. Ja rozumiem kobietę, która nie chce się zdecydować na kolejną ciążę.