reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama

Załączniki

• Screenshot_2024-12-14-18-56-13-062_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-14-18-56-13-062_com.android.chrome.jpg
    384,9 KB · Wyświetleń: 41
Właśnie ten mi się zaczął podobać jak już było za późno. Swój otulacz kupowałam chyba w sierpniu i wtedy jeszcze nie było tych barankowych kolekcji.
No fajne są. U mnie dzieci starsze wybrały taki: wózek różowy, kombinezonik różowy więc dla odmiany jasny otulacz 😊 wybrałam ten dlatego bo kapturek można ściągnąć

Załączniki

• Screenshot_2024-12-14-21-07-52-874_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-14-21-07-52-874_com.android.chrome.jpg
    210,7 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Ja np teraz czuję się fatalnie. Położyłam się, ale jest masakra. Ja takich nudności to na początku nie miałam jak teraz mi dokuczają. Ciężko się oddycha ajjjj wszystkie chyba to przerabiamy. W domu tyle do zrobienia a sił brak. U mnie dzisiaj 37 TC. A ciąża piękny stan , ale każda jest inna i może bardzo zmęczyć. Ja rozumiem kobietę, która nie chce się zdecydować na kolejną ciążę.
Ja mam to samo, a zaczynam 34 tc dopiero. Jestem dziewczyny przerażona, że nie zdążę. Strasznie mnie to dobija, a siły nie mam naprawdę. Wszystko idzie bardzo powoli i mam wrażenie, że nic nie jest gotowe 😭

Do góry