reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Hej dziewczyny😊 ja z takim zapytaniem... Czy któraś z Was może zamawiała coś z motulinki? Lub czy słyszalyscie jakieś opinie?
Hej, mam pościel z motulinki. Zamawiałam na początku ciąży.
Jedynie denerwowal mnie czas oczekiwania na dostawe, nie należę do cierpliwych i nie lubie jak gdzieś piszą, że dostawa do 5 dni, a sprzedawca przekracza termin.
Co do jakości nie ma się do czego przyczepić, pościel rewelacyjna, po praniu wszystko dobrze.

reklama
Hej, mam pościel z motulinki. Zamawiałam na początku ciąży.
Jedynie denerwowal mnie czas oczekiwania na dostawe, nie należę do cierpliwych i nie lubie jak gdzieś piszą, że dostawa do 5 dni, a sprzedawca przekracza termin.
Co do jakości nie ma się do czego przyczepić, pościel rewelacyjna, po praniu wszystko dobrze.
Mi się coś bardzo spodobało i zastanawiałam się czy zamawiać i teraz ciekawe ile bym czekała na zamówienie 🤔

Mi zostały 3 tygodnie i ostatnio często się źle czuję, ale staram się nacieszyć tym stanem , bo ja więcej dzieci nie planuję i myślę, że to może być ostatni raz.
nasz jest dlugo wyczekany maluszek i sporo przeszlismy ale jakbym miala dzisiaj podjac decyzje to nigdy wiecej dzieci. Czuje sie z tym zle bo tak mi zalezalo na tym i to byly ciezkie starania ale ja nie wiem czy chce to znowu przerabiac.. te wszystkie dolegliwosci :o doslownie co mozna miec to mialam. Moze kiedys zapomne 😂 ale ja sie tak męcze, ze dziekuje bardzo 😂 jeszcze przezyc ten porod i jak nie wyladuje w psychiatryku to bedzie dobrze

nasz jest dlugo wyczekany maluszek i sporo przeszlismy ale jakbym miala dzisiaj podjac decyzje to nigdy wiecej dzieci. Czuje sie z tym zle bo tak mi zalezalo na tym i to byly ciezkie starania ale ja nie wiem czy chce to znowu przerabiac.. te wszystkie dolegliwosci :o doslownie co mozna miec to mialam. Moze kiedys zapomne 😂 ale ja sie tak męcze, ze dziekuje bardzo 😂 jeszcze przezyc ten porod i jak nie wyladuje w psychiatryku to bedzie dobrze
Ja np teraz czuję się fatalnie. Położyłam się, ale jest masakra. Ja takich nudności to na początku nie miałam jak teraz mi dokuczają. Ciężko się oddycha ajjjj wszystkie chyba to przerabiamy. W domu tyle do zrobienia a sił brak. U mnie dzisiaj 37 TC. A ciąża piękny stan , ale każda jest inna i może bardzo zmęczyć. Ja rozumiem kobietę, która nie chce się zdecydować na kolejną ciążę.

No i du*a z mojego zamówienia😔 dostałam odpowiedź, że zamówienie wysłane by było do mnie w styczniu dopiero, bo od piątku mają urlop. I tyle wyszło z mojego niezdecydowania i czekania do samego końca! Chciałam zamówić fajny otulacz podoba mi się bardzo i kicha wyszła.

reklama
Do góry