reklama
MagdaaaLena
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny powiem Wam , że wchodząc na nasze forum tak jakoś przy kawie zerknelam do dziewczyn na majowe mamy i kurcze dotarło do mnie , że nam tak już to zleciało całkiem niedawno sama byłam w 6 tygodniu i pierwszej wizycie u ginekologa, a teraz 26 TC i brzuch że hoho mój synek się mnie pyta kiedy pan doktor wyjmie dziadziusia z brzuszka ciężki czas przed nami , ale zarazem piękny. Przeszłam tylko do przedszkola i katastrofa z brzuchem. Czuć rozciąganie - nieprzyjemne. Miłego dnia życzę
To sor okulistycznyNie umiem edytować wiadomości. Rano otworzyć oka nie mogłam, jakieś bolące.
I powiedz o wszystkim co sobie aplikowałaś, bo to też jest bardzo ważne.To sor okulistyczny
Też ostatnio mi się rzucił w oczy temat "majowe mamusie" i do koleżanki zaraz zadzwoniłam, że już są dzieci z terminem na maj a przecież styczeń jest jeszcze taaaaaki odległy ciągnie wszystko, pobolewa niestety mnie też ale jak czuję że mały tam sobie robi fikołki i urządza ze mnie worek treningowy to wiem, że w wszystko jest w porządku u mnie z cierpliwością to ciężko, więc ja już nie mogę się doczekać od dawna jedyne co teraz najbardziej mi przeszkadza to moje nierównomierne bicie serca z łomotaniem. Lekarz mówi że to normalne do któregoś momentu, ale coś mi to nie daje spokoju. Najgorzej jest jak wieczorami, jak leżę na lewym boku lub w pozycji półleżącej... Ktoś też tak może ma ?Cześć dziewczyny powiem Wam , że wchodząc na nasze forum tak jakoś przy kawie zerknelam do dziewczyn na majowe mamy i kurcze dotarło do mnie , że nam tak już to zleciało całkiem niedawno sama byłam w 6 tygodniu i pierwszej wizycie u ginekologa, a teraz 26 TC i brzuch że hoho mój synek się mnie pyta kiedy pan doktor wyjmie dziadziusia z brzuszka ciężki czas przed nami , ale zarazem piękny. Przeszłam tylko do przedszkola i katastrofa z brzuchem. Czuć rozciąganie - nieprzyjemne. Miłego dnia życzę
MagdaaaLena
Zaangażowana w BB
Ja odnoszę takie wrażenie że mi serce łomocze i ostatnio się przestraszyłam, ale przy tym też nie czułam się dobrze. Pisałam jakoś ostatnio na forum , że odnoszę przy tym wrażenie jak by mi tchu brakowało i najczęściej jest to wieczorem jak już leżę. Mam wizytę u lekarza w czwartek więc powiem o tym i nie tylko. Ogólnie czuję się w miarę, ale tak szczerze mówiąc o tych prywatnych sprawach to czasami mam wrażenie jakby narządy na dole miały eksplodować do tego się pojawił żylak i wydaje mi się że po całej nocy z rana mało moczu oddaję. Głupi temat i dyskretny , ale ja nie wiem czy to tak powinno być.Też ostatnio mi się rzucił w oczy temat "majowe mamusie" i do koleżanki zaraz zadzwoniłam, że już są dzieci z terminem na maj a przecież styczeń jest jeszcze taaaaaki odległy ciągnie wszystko, pobolewa niestety mnie też ale jak czuję że mały tam sobie robi fikołki i urządza ze mnie worek treningowy to wiem, że w wszystko jest w porządku u mnie z cierpliwością to ciężko, więc ja już nie mogę się doczekać od dawna jedyne co teraz najbardziej mi przeszkadza to moje nierównomierne bicie serca z łomotaniem. Lekarz mówi że to normalne do któregoś momentu, ale coś mi to nie daje spokoju. Najgorzej jest jak wieczorami, jak leżę na lewym boku lub w pozycji półleżącej... Ktoś też tak może ma ?
justsit
Fanka BB :)
ja mam otulacz do fotelika i spiworek do wózka już kupiony a na dzidzkę kupiłam kombinezon z wełny merino firmy Engel. Jest cienki ale ultra ciepły i bez problemu może mieć go dziecko założone nawet w foteliku jest to bezpieczne . Kocyk z wełny też będę mieć jest właśnie dziergany przez krewną ale to myślę na resztki zimy. Na te konkretnie zimne dni będziemy mieli śpiworek w wózku zamiast kocyka .Zaczęłam już dziewczyny zbierać ubranka dla mojej malutkiej , kupiłam już fajnych parę rzeczy i polecalyscie next i faktycznie fajne ubranka też coś zamówiłam a teraz takie pytanko mam... Z racji tego , że będziemy rodziły zimą co dla mnie jest nowością, bo mam dzieci z cieplejszych sezonów , to teraz nie wiem jak podejść do tego wszystkiego i czy kupujecie wkład do wózka na zimę i kombinezon taki ala misio czy jeszcze coś cieplejszego? Zupełnie nie wiem co kupić aż wstyd... Kolejna ciąża i nie wiem co potrzebne
reklama
.Dziewczyny, pytanie o ten laktator momcozy s12, on ma w zestawie 1 rozmiar lejka? Zastanawiam się ciągle
Nad nim vs Neno Perła Twin. W tym Neno daje chyba kilka rozm lejka w zestawie