reklama
Też myślę o tym kombinezonie, ale nawet używka to taka cena kosmos więc postanowiłam że poszukam merino ale trochę tańszejja mam otulacz do fotelika i spiworek do wózka już kupiony a na dzidzkę kupiłam kombinezon z wełny merino firmy Engel. Jest cienki ale ultra ciepły i bez problemu może mieć go dziecko założone nawet w foteliku jest to bezpieczne . Kocyk z wełny też będę mieć jest właśnie dziergany przez krewną ale to myślę na resztki zimy. Na te konkretnie zimne dni będziemy mieli śpiworek w wózku zamiast kocyka .
justsit
Fanka BB :)
ja właśnie trafiłam na vinted używany lawendowy kolor a że będę miała córeczkę to idealnie się złożyło. Przyszedł piękny bez zmechacenia tylko z lekka dziurka przy szwie ale babcia już zszyła malutkiej i wygląda jak nowyTeż myślę o tym kombinezonie, ale nawet używka to taka cena kosmos więc postanowiłam że poszukam merino ale trochę tańszej
Mi co prawda serce nie łomocze ale ciężko mi się oddycha i ciągle sapie mam wrażenie ciągle zatkanego nosa a jak chce go wydmuchać to w chusteczce sporo krwi. Jutro mam wizytę.Ja odnoszę takie wrażenie że mi serce łomocze i ostatnio się przestraszyłam, ale przy tym też nie czułam się dobrze. Pisałam jakoś ostatnio na forum , że odnoszę przy tym wrażenie jak by mi tchu brakowało i najczęściej jest to wieczorem jak już leżę. Mam wizytę u lekarza w czwartek więc powiem o tym i nie tylko. Ogólnie czuję się w miarę, ale tak szczerze mówiąc o tych prywatnych sprawach to czasami mam wrażenie jakby narządy na dole miały eksplodować do tego się pojawił żylak i wydaje mi się że po całej nocy z rana mało moczu oddaję. Głupi temat i dyskretny , ale ja nie wiem czy to tak powinno być.
Jak często chodzicie na kontrolę do ginekologa? Ja mniej więcej raz na mc ale po jutrzejszej wizycie jest miejsce u mojej gin dopiero za 1,5 mc. Wydaje mi się to ok ale w poprzednich ciążach miałam na początku i pod koniec ciąży wizyty co 3 tyg i naszły mnie rozkminy jak to u was wygląda
Ja na NFZ wizyta co 3 tygodnie od początku ciążyMi co prawda serce nie łomocze ale ciężko mi się oddycha i ciągle sapie mam wrażenie ciągle zatkanego nosa a jak chce go wydmuchać to w chusteczce sporo krwi. Jutro mam wizytę.
Jak często chodzicie na kontrolę do ginekologa? Ja mniej więcej raz na mc ale po jutrzejszej wizycie jest miejsce u mojej gin dopiero za 1,5 mc. Wydaje mi się to ok ale w poprzednich ciążach miałam na początku i pod koniec ciąży wizyty co 3 tyg i naszły mnie rozkminy jak to u was wygląda
O matko! Nawet jak dla ciężarnej?! Ja bym dwóch miesięcy nie przeżyłaNieźle u mnie na wizytę u gin na NFZ się czeka jakieś dwa mc
MagdaaaLena
Zaangażowana w BB
Ja mam w zasadzie dwie wizyty w ciągu jednego miesiąca. Prywatnie chodzę i to ten lekarz prowadzi kartę ciąży itp a na NFZ chodzę bo zawsze to dodatkowy podgląd dzidziusia+ skierowania na badaniaMi co prawda serce nie łomocze ale ciężko mi się oddycha i ciągle sapie mam wrażenie ciągle zatkanego nosa a jak chce go wydmuchać to w chusteczce sporo krwi. Jutro mam wizytę.
Hmmm dalyscie mi do myślenia. Wcześniej miałam co dwa tyg przez wzgląd na l4 a potem już co 4 ale w międzyczasie były pierwsze prenatalne, połówkowe, nifty więc też tak jakby co dwa/ trzy tyg. W tym mc też tak było a w kolejnym dopiero za 1,5. No dobra, nie będę rozkminiac tylko jutro zapytam czy gdzieś mnie nie wciśnie
reklama
Ja też!!!! Chociaż teraz jak malutka jest taka aktywna to czuję większy spokój że u niej wszystko okO matko! Nawet jak dla ciężarnej?! Ja bym dwóch miesięcy nie przeżyła