Za to mój mówił, że chętnie by mi podkradlja mam w kształcie C, zamawiałam online.
Z U to chyba maz by się wyprowadził z sypialni i tak po porodzie jak tylko wszedł do sypialni to pierwsze co pytał czy może już wyrzucić to dziadostwo
reklama
katakumba
Fanka BB :)
ostatnio mojemu pokazałam poduszkę wlasnie w kształcie litery U i oznajmiłam ,że na dniach będę zamawiała-to tylko usłyszałam "takie wielkie coś ? "ja mam w kształcie C, zamawiałam online.
Z U to chyba maz by się wyprowadził z sypialni i tak po porodzie jak tylko wszedł do sypialni to pierwsze co pytał czy może już wyrzucić to dziadostwo
S
sylwia114@
Gość
my mamy wielkie łóżko, takie 2x2 chyba , więc u mnie problemów z miejscem nie maja mam w kształcie C, zamawiałam online.
niestety jak bejbik podrośnie będziemy musieli oddać mu pokój i będę spała w salonie na kanapie którą muszę nomen omen kupić, ale teraz są takie w stylu włoskim że rozkłada się na materac więc koszmaru nie będzie mam nadzieję
Ja pracuje zdalnie i swój biznes też mam zdalnie (przy kompie) więc u mnie nie ma sensu zwolnienie. Tylko praca (obliczenia, projekty, Excel) trzyma mój mózg z dala od mgły mózgowejja nie jestem na L4 i planuję pracować tak długo jak mi zdrowie i to wszystko pozwoli
ogółem dla mnie to lepiej na głowę
jak siedzę w domu i tak ogarniam takie podstawowe rzeczy to idzie mi na głowę
niestety wg zaleceń doktor nie mogę wiele rzeczy robić które robiłam dotychczas (już dzisiaj znowu pytałam i znowu nie, nie nie ) a nie jestem osobą która lubi siedzieć na pupie, już nawet wypowiedziałam karnet na siłownię bo szkoda mi płacić 100 zł za nie chodzenie
więc praca jest dla mnie czymś dzięki czemu dni szybciej lecą i nie myślę o mdłościach etc. poza tym lubię swoją pracę
Muszę zapytać lekarza czy czasami mogę skoczyć na basen..
S
sylwia114@
Gość
a no właśnie też miałam pytać o basenJa pracuje zdalnie i swój biznes też mam zdalnie (przy kompie) więc u mnie nie ma sensu zwolnienie. Tylko praca (obliczenia, projekty, Excel) trzyma mój mózg z dala od mgły mózgowej
ale zapomniałam zapisać
ja to sobie zapisuję litanię pytań na wizytę bo inaczej bym zapomniała
i zawsze siedzę z kalendarzem i zadaję wszystko co mnie trapi
no dlatego też pracuję, bo inaczej takie oglądanie seriali , czytanie książek no ja nie daję rady
chociaż dzisiaj do 2:00 oglądałam : Już mnie nie oszukasz - na netflix, jeśli któraś lubi kryminały to polecam - miałam iść wcześniej spać ale mi nie wyszło bo oglądałam odcinek za odcinkiem jak szalona
Ja niestety jestem WWO i kryminały i horrory nie mają u mnie racji bytu (chyba że takie typu Agatha Christie). Wszystko inne zbyt mocno przeżywam... Straszne to!a no właśnie też miałam pytać o basen
ale zapomniałam zapisać
no dlatego też pracuję, bo inaczej takie oglądanie seriali , czytanie książek no ja nie daję rady
chociaż dzisiaj do 2:00 oglądałam : Już mnie nie oszukasz - na netflix, jeśli któraś lubi kryminały to polecam - miałam iść wcześniej spać ale mi nie wyszło bo oglądałam odcinek za odcinkiem jak szalona
Palinka13
Moderator
dobre pytanie na chwile go zawolam hahaha kto cię będzie masował ?
Palinka13
Moderator
mi mowila ze moge na basen chodzic ale mam takie siniaki od clexane ze ludzie by dzwonili po opieke spolecznaJa pracuje zdalnie i swój biznes też mam zdalnie (przy kompie) więc u mnie nie ma sensu zwolnienie. Tylko praca (obliczenia, projekty, Excel) trzyma mój mózg z dala od mgły mózgowej
Palinka13
Moderator
ogladalam, kocur ze szoka no właśnie też miałam pytać o basen
ale zapomniałam zapisać
reklama
Mimimka89
Fanka BB :)
tak! Od razu biegnę i sprawdzam. Co jest. Czasem nawet jak jestem na podwórku z małą to jak debil zaglądam sobie w gacie czy to śluz czy krew... No debil... Ale co zrobiszoooo...i u mnie wczoraj były pierogi ruskie
A tak z innej beczki ...czy Wy też tak macie,że jak tylko poczujecie na bieliźnie coś wilgotnego to zaraz lecicie sprawdzać czy to nie krew ? Czy serio ja już mam tylko takie schizy ?