reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

ja bym się jednak bała kupić używany fotelik, nie wiadomo czy nie brał udziału w stłuczce. Foteliki z zestawu 3w1 to faktycznie często antymandaty. Używany wózek spoko, ale w fotelik bym zainwestowała. W Polsce macie sklepy 8* i tam przynajmniej dobiorą odpowiednio do auta.
To prawda 🙂 jeśli używany to z zaufanego źródła 🙂

reklama
To prawda 🙂 jeśli używany to z zaufanego źródła 🙂
Popieram.
Ja foteliki kupuję zawsze w 8*. Tylko łupinę na początek miałam z zestawu 3w1, ale zaraz potem Młodego przesadziłam do fotelika 0-15, regulowanego, potem przesiadł się na 9-25 kg.
Bardzo dużo jeździmy i uważam, że fotelik z atestem, bezpieczny, oczywiście jak najdłużej w typie FWF (tyłem do kierunku jazdy) to podstawa. Mój Młody do września jeździł tyłem, dopiero 3 jego fotelik jest przodem, ale tylko dlatego, że do jego długich nóg nie dało się dobrać już fotelika FWF. :)

Popieram.
Ja foteliki kupuję zawsze w 8*. Tylko łupinę na początek miałam z zestawu 3w1, ale zaraz potem Młodego przesadziłam do fotelika 0-15, regulowanego, potem przesiadł się na 9-25 kg.
Bardzo dużo jeździmy i uważam, że fotelik z atestem, bezpieczny, oczywiście jak najdłużej w typie FWF (tyłem do kierunku jazdy) to podstawa. Mój Młody do września jeździł tyłem, dopiero 3 jego fotelik jest przodem, ale tylko dlatego, że do jego długich nóg nie dało się dobrać już fotelika FWF. :)
dziewczyny co oznacza 8* ?

Popieram.
Uwielbiam jak mnie pytają jakim cudem 2 latek jeździ tyłem 😂 odpowiadam prosto, nie pytałam gościa w zdanie 😂 on nawet nie zna innej opcji 🙂

Dziewczyny a mam pytanie odnośnie tego czy mówiłyście już coś dzieciakom swoim starszym?
Tak 😂😂😂 ma prawie 2 latka i nie ogarnia 😂 ale mówiłam mu, że w brzuszku mamy jest dzidzia. Jego mina ? Bezcenna 😂 myślę, że jak zacznę rosnąć w siłę to sięgnę po książeczki dla maluszków o całym procesie 🙂

reklama
Do góry