JoAnnA250694
Fanka BB :)
trzymam kciuki daj znać poJa też właśnie czekam pod drzwiami na wizytę. Na poprzedniej nie było jeszcze serduszka, więc cała jestem w stresie. Trzymajcie kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam kciuki daj znać poJa też właśnie czekam pod drzwiami na wizytę. Na poprzedniej nie było jeszcze serduszka, więc cała jestem w stresie. Trzymajcie kciuki
Trzymamy i czekamy na relacjeJa też właśnie czekam pod drzwiami na wizytę. Na poprzedniej nie było jeszcze serduszka, więc cała jestem w stresie. Trzymajcie kciuki
Ja mówię mojemu, nie wiem na ile rozumie ten fakt, ale wspominamy już coraz częściej. Zwłaszcza, że przestałam go nosić czy podnosić i mówię dlaczegoDziewczyny a mam pytanie odnośnie tego czy mówiłyście już coś dzieciakom swoim starszym?
tak się zastanawiam czy po wizycie jak wszystko będzie ok jej nie powiem. Wiem, że bardzo czeka na rodzeństwo ale poronienie bardzo nią wstrząsnełoJa mówię mojemu, nie wiem na ile rozumie ten fakt, ale wspominamy już coraz częściej. Zwłaszcza, że przestałam go nosić czy podnosić i mówię dlaczego
ja też dzisiaj 10 plus 0 masz termin na 13 tego stycznia ? Trzymam kciukiJa też dzisiaj wizytuje o 15 . Dzisiaj 10+0
trzymam kciuki
tak dokładnie bliżej określony 13/01 Zobaczymy jak na prenatalnym powie lekarz a prenatalne mam 1/07.ja też dzisiaj 10 plus 0 masz termin na 13 tego stycznia ? Trzymam kciuki
Tak u mnie od 4 tygodnia źle samopoczucie nie było innej opcji aby nie powiedzieć dlaczego mama się tak źle czuje corka lat 11Dziewczyny a mam pytanie odnośnie tego czy mówiłyście już coś dzieciakom swoim starszym?