Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wzajemnie życzę samych dobrych wiadomości od lekarzy, mamy tę mocDziewczyny same wspaniałe wiadomości dzisiaj gratuluję serdecznie udanych wizyt oby już wszystkie takie były
Również po wizycie dołączam jednak dziś 11+2 i młody/młoda leży z założoną nogą na nogę i się rusza słyszałam serce, widziałam stópeczki i rączki najpiękniejszy dzień ever, dziś mogę spać spokojnie
Paracetamol można, spokojnie. Bierz i odpoczywajAle tu dziś piękne informacje
Gratuluję wam dziewczyny z całego serca
Ja dziś mam taki ból głowy że płakać mi chce. Ogarnę małą i na noc łykne sobie chyba paracetamol bo nawet leżąc mi wszystko tam w głowie pulsuje. Wstałam rano z bólem głowy cały dzień toczę walkę o przetrwanie. Mam nadzieję że nie zaszkodzę maleństwu. Ale już nie daje rady