reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Ja mam dzisiaj wizytę, od 4.00 coraz bardziej się denerwuje. Miałam ciężki tydzień więc nie wiem na co się nastawiać, jak zawsze. Dlatego wyobrażam sobie ten dobry scenariusz i ten najgorszy oraz jak zareaguje i jak sobie poradzę. Z racji kilku strat wiem że to nie będzie koniec świata i sobie poradzę. Do wizyty 12.45 będę przygotowana na oby dwa. Nic mnie nie zaskoczy dzięki temu. W poprzednich ciążach na wizyty czy pobyty w szpitalu do końca nastawiłam się tylko na ten dobry, i często byłam niemile zaskoczona i nieprzygotowana. To już 3 wizyta i jak do tej pory to się sprawdza. Chwilę przed wizytą jestem już spokojna i pogodzona co by się nie okazało. Każdy radzi sobie na swój sposób, i każdy jest dobry jeśli pomaga.
Jesteśmy z Tobą , czekamy na wieści 😁

Gdyby ktoś jeszcze myślał i niftach pro to jest jeszcze badanie prenatal testy DNA i bada wszystko 23 chromosomy . Jest promocja ale nie wiadomo do kiedy koszt 2.300 PLN .My mamy prenatalne umówione na 5.07 ale ustaliliśmy z partnerem ze wykonamy też z DNA bo obawiam się że przy moim wieku może być słabo , bo to statystyka tylko a chcemy mieć pewność że dziecko będzie zdrowe i spać spokojnie do końca ciąży , a przetrzepałam cały wątek z Pappa i często wychodziły testy błędnie .

Ja dzisiaj jestem pełna niepewności, dzisiaj według aplikacji jest 5 t 6 dzień ciąży czy lekarz wgl da mi zwolnienie im bliżej wizyty tym więcej pytań
A najważniejsze czy wszystko jest ok
Moj lekarz chcial mi dać już od pierwszej wizyty, ale ja nie dość że raczej z tych starszych niż młodszych to jeszcze po przejściach...zdecydowałam się na L4 jak już biło serduszko. A będzie na pewno wszystko dobrze 😊 daj nam znać po wizycie, trzymamy kciuki 😊

Moj lekarz chcial mi dać już od pierwszej wizyty, ale ja nie dość że raczej z tych starszych niż młodszych to jeszcze po przejściach...zdecydowałam się na L4 jak już biło serduszko. A będzie na pewno wszystko dobrze 😊 daj nam znać po wizycie, trzymamy kciuki 😊
ja sie dogadalam ze pracuje do konca czerwca i adios 😃

Gdyby ktoś jeszcze myślał i niftach pro to jest jeszcze badanie prenatal testy DNA i bada wszystko 23 chromosomy . Jest promocja ale nie wiadomo do kiedy koszt 2.300 PLN .My mamy prenatalne umówione na 5.07 ale ustaliliśmy z partnerem ze wykonamy też z DNA bo obawiam się że przy moim wieku może być słabo , bo to statystyka tylko a chcemy mieć pewność że dziecko będzie zdrowe i spać spokojnie do końca ciąży , a przetrzepałam cały wątek z Pappa i często wychodziły testy błędnie .
Ja też raczej się zdecyduje na któreś z tych płatnych badań. I to nawet wolałabym je zrobić przed papp-a. Mam wizytę 12 czerwca i jak wszystko będzie dobrze z dzidzia to podejmę decyzję co do badań. A prenatalne mam 2 lipca.

reklama
Do góry