reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ej a wiecie że niektórzy lekarze mówią że dynia pomaga na brzydkie kupki? Co ona takiego ma bo serio nie wiem i pierwszy raz słyszę.

Hmmm pierwsze słyszę, ale np pestki dyni poleca się przy odrobaczaniu, więc coś w tym chyba jest ze pomaga oczyszczać organizm. Ja dynię dam jak będzie sezon czyli gdzieś we wrześniu. Wtedy jest najlepsza ;-)

To to wiem o dyni. Ale hm no ciekawe ;)

Mi kiedyś lekarka zjeb kazała dawać małemu owoce bo jest za gruby bo przecież cytuję "te Pani mleko to tłuszcz i woda to ja się nie dziwię że w wieku 3m waży 7 kg" myślałam że nakopie do ryja. Stosowne pisemko droga mailową poszło ;)

Martusia to zabawne bo jak Dziecko mało waży to też każą dietę rozszerzać, bo pewnie mleko nie wystarcza :p za to marchewką się upasie :p taka logika.
Już Widzę ten wykład jak pójdę z Młodym na Szczepienie. Głodzenie dzieci i te sprawy :p

U Was też jakiś nerwowy dzień? Wszyscy dookoła nabuzowani, ja też mam ochotę jebn*ć co drugiej babie w sklepie co mnie łokciem trąca. Wrrr!

W mojej przychodni wszystkie te lekarki twierdzą że już dawno powinnam rozszerzac diete małej. Chyba żyją jeszcze w tym utwierdzeniu że po 4. trzeba. Jak widac na doradcow żywienia niemowląt sie nie nadają. Jak chcemy wiedziec wiecej to należałoby iśc do dietetyka albo ufac swojemu rozsądkowi;)

reklama
Do góry