Tusiaczek2402
Moderatorka
Niuniolek ale chodzi o to że on w tym wieku powinien mieć max jeden posiłek, który nie jest mlekiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj apetyt ma straszny [emoji4] ciesze sie ze tak duzo je , mojej przyjaciolka ma coreczke o miesiac mladsza od rafalka i ma prawdopodobnie anemie ona przytyla 600g w 2 miesiace jak zje 120 przez caly dzien to swiieto jest , caly czas ma probleem z tym i jak patrze naa to to sie ciesze ze maly te jeNiuniolek mój tyle mleka przez cały dzień nie zjada[emoji5][emoji5] dobrze, ze mały ma apetyt i niech rośnie zdrowo[emoji173]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ja fucze ? To chybaa zle rozumieszNo nie ma co debatować bo Tobie nie można nic powiedzieć bo od razu fuczysz...
Też dostalam[emoji1] ale dzięki za chęci.Mi właśnie przyszła informacja o rabacie w smyku na zabawki Smiki (osobiście uwielbiam), Star Wars i Barbie, - 20%. Jak coś z tego masz upatrzone to daj znać, wyślę Ci kod promocyjny