reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Niuniolek mój tyle mleka przez cały dzień nie zjada[emoji5][emoji5] dobrze, ze mały ma apetyt i niech rośnie zdrowo[emoji173]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Oj apetyt ma straszny [emoji4] ciesze sie ze tak duzo je , mojej przyjaciolka ma coreczke o miesiac mladsza od rafalka i ma prawdopodobnie anemie ona przytyla 600g w 2 miesiace jak zje 120 przez caly dzien to swiieto jest , caly czas ma probleem z tym i jak patrze naa to to sie ciesze ze maly te je

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi właśnie przyszła informacja o rabacie w smyku na zabawki Smiki (osobiście uwielbiam), Star Wars i Barbie, - 20%. Jak coś z tego masz upatrzone to daj znać, wyślę Ci kod promocyjny :)
Też dostalam[emoji1] ale dzięki za chęci.

Szlag mnie trafi spalił mi się odkurzacz wciagnelo skarpete mojego męża buczal chwilę i zdechł!!! Zabije go

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie debatuje, ja przedstawiam fakty. Każda mama ma inną opinię, ale każde dziecko ma co najmniej zbliżony układ immunologiczny i pokarmowy. I nie będę klaskać uszami jak czytam takie rzeczy. Oki fajnie, że ma apetyt, ale jak za miesiąc odrzuci zupełnie mleko to nor pytaj o rady. I jak będzie miał nadwagę to też ;-)

My też czekamy, aż w miarę stabilnie będzie siedzieć, w sumie jeszcze jej nie próbowałam układać do siedzenia, bo się dźwiga do góry i mi się wydaje, że jak poczuje to już ją będę musiała tak trzymać cały dzień, bo sama nie da rady napewno. Jak coś jem to też ciumka i patrzy jak zbity pies, ale ma swoje mleko to niech się cieszy :p
Ja podtrzymuje swój pomysł i w planie rozpoczęcie diety nie od marchewki, a od dyni ;)

reklama
Do góry