reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Niuniolek zazdroszczę ogarnięcia, ja jak miałam 21 lat to miałam pstro w glowie mojego meza jeszcze wtedy nie znalam a dzieci nie lubilam[emoji23]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tusiaczek mam nadzieje ze to na zeby, ale nic tam w tej buźce nie ma...zobaczymy co powie lekarz (kupka szczelnie spakowana na wszelki wypadek hihi)

A co do ilości to w niedługim czasie też by się drugie przydało, ale nie wiem czy się nie rozmyśle...
No i cytat teściowej. Na codzień super kobieta, ale na punkcie wnuków ma hopla więc "nie no co najmniej 3ke MUSICIE mieć, dwójka to mało jest" ;)

Dzień dobry.

Ja w grudniu kończę 32 [emoji24] [emoji24] i na dzień dzisiejszy również fabryka zamknięta. Syn i córka to spełnienie jednego z moich marzeń. Innym marzeniem jest dojście do czegoś w życiu a siedząc non stop na macierzyńskim do niczego nie dojde. W przyszłym roku planuje wrócić do pracy i do dorosłych [emoji16]

Niuniolek zazdroszczę ogarnięcia, ja jak miałam 21 lat to miałam pstro w glowie mojego meza jeszcze wtedy nie znalam a dzieci nie lubilam[emoji23]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja szalałam jak miałam 15-16 Kicha ale taka prawda , dziecko chciałam mieć odkąd mojego męża spotkałam [emoji5] i nam wyszło sama jestem dumna z tego ze tak szybko sie ogarnelam juz sie wysilałam czas na spokojne życie [emoji5]

Ja szalałam jak miałam 15-16 Kicha ale taka prawda , dziecko chciałam mieć odkąd mojego męża spotkałam [emoji5] i nam wyszło sama jestem dumna z tego ze tak szybko sie ogarnelam juz sie wysilałam czas na spokojne życie [emoji5]

Kurcze, a ja to bym jeszcze poszalała haha :D a tak muszę czekać, aż mała podrośnie. Ale do tego czasu pewnie się odniechce szaleństw :p

Karolaska oj tam nie odechce się. Ja tam czekam z utęsknieniem na te czasy, kiedy Będzie można Dzieciom powiedzieć, no to pa, starzy wychodzą :p
Póki co u mnie szczytem szaleństwa jest zrobienie kupy bez obstawy :p

I ja chcę mieć jeszcze jedno, tak za 2-3 lata :)
Dziewczyny u mnie tradycyjnie 6 dzień bez kupki ale młody od rana wali takie śmierdzące baczki plus tajniaki :p i ogólnie marudny ale to mi się wydaje że z nudów i już sama nie wiem może jesnak przez te baczki?

Ja tam też nie mam zamiaru jeszcze rezygnowac z imprez:p Czekam tylko aż mała troche podrośnie żeby ją spokojnie z kimś zostawic. Wiadomo że to już nie bedzie co kiedyś ale młodym rodzicom też sie coś od życia należy;)

Bez problemu :) ale ta kupa to mnie doprowadza do nerwicy.
Jeszcze tesciowie za kazdym razem 'a kupa byla' to ja juz na odczepnego mowie ze byla, a jak mowie ze 3 dni nie bylo to juz nie wiadomo co
A ja czekam az moja mama wroci z zagranicy to na pewno odsapne troche, moze do fryzjera spokojnie pojde ;p hehe

reklama
Do góry