reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Inis te rady babci mnie rozwaliły:-D:-D Wszedzie są takie mamy i teściowe:rolleyes2:. Najbardziej mnie denerwuje jak tylko mała zapłacze od razu jest " ona nie jest głodna?". Mowie ludzie czy dziecko może tylko z głodu płakac? A ja sobie tak nie reaguje że głodne leży:angry:
Mi włosy juz od miesiaca lecą. W aptece mi poleciła Vitapil mama ale jeszcze nie widze wiekszej zmiany. I pomyślec że tak może byc do końca karmienia...

Mała wyspana najedzona i wyyyje. Nie wiem o co jej chodzi:o

reklama
Od samego czytania tekstów waszych mam i tesciowych gula mi rośnie. Ja mam to szczęście że mnie się teściowa boi ( tak warto czasami być ostry i konkretny) i mnie nie zwraca uwagi. Jedynie czasami w eter rzuci tekstem: ojojojoj wszyscy jedzą a dziecko głodne :(

21 lat i już poimprezowala... Matko ja mam 32 lata prawie, od ponad 2 siedzę w domu i szczytem moich marzeń jest pójście na wiejskie disco, upicie się i tańczenie do rana...
Widzisz ty 2 lata siedzisz w domu a ja ponad rok temu jeszcze sporo imprezowalam wcześniej rowniez o narazie mi starczy nie mowię ze nigdy nie bede chodzić na imprezy ... Nie musisz odrazu krytykować . [emoji23]
Co do teściowych , mam i w ogole mam to samo moja Tesciowa ciagle czemu go tak cieko ubierasz , gdzie czapka i takie tam masakra ...

U nas dziś jest wscieklizna na maxa. Wszystko na nie, jedzenie chusta ręce zabawa spacer, to na bank zęby, grzebie w tej buzi i zawodzi, próbowałam zajrzeć ale wtedy jest gorzej. Do tego mąż będzie późno i chyba dostane dziś pier*olca!!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

U nas nawet na spacer dzisiaj nie da sie wyjśc:( Usypia w końcu terrorystka mam nadzieje że pozniej bedzie spokoj. U niej to nie wiadomo czy zeby bo nic nie widac a takie naloty ma od czasu do czasu.

Maja zazdroszcze takiego wypadu we dwoje, nie zastanawiaj sie;) Moja narazie mocno przywiązana do cyca wiec cieżko by było. Ostatnie nasze romantyczne chwile z meżem to walentynki z dostawą pizzy do domu:p

Widzisz ty 2 lata siedzisz w domu a ja ponad rok temu jeszcze sporo imprezowalam wcześniej rowniez o narazie mi starczy nie mowię ze nigdy nie bede chodzić na imprezy ... Nie musisz odrazu krytykować . [emoji23]
Co do teściowych , mam i w ogole mam to samo moja Tesciowa ciagle czemu go tak cieko ubierasz , gdzie czapka i takie tam masakra ...
Nie krytykuje Cię przecież :)

reklama
Do góry