reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Inis te rady babci mnie rozwaliły:-D:-D Wszedzie są takie mamy i teściowe:rolleyes2:. Najbardziej mnie denerwuje jak tylko mała zapłacze od razu jest " ona nie jest głodna?". Mowie ludzie czy dziecko może tylko z głodu płakac? A ja sobie tak nie reaguje że głodne leży:angry:
Mi włosy juz od miesiaca lecą. W aptece mi poleciła Vitapil mama ale jeszcze nie widze wiekszej zmiany. I pomyślec że tak może byc do końca karmienia...

Mała wyspana najedzona i wyyyje. Nie wiem o co jej chodzi:o

reklama
Od samego czytania tekstów waszych mam i tesciowych gula mi rośnie. Ja mam to szczęście że mnie się teściowa boi ( tak warto czasami być ostry i konkretny) i mnie nie zwraca uwagi. Jedynie czasami w eter rzuci tekstem: ojojojoj wszyscy jedzą a dziecko głodne :(

21 lat i już poimprezowala... Matko ja mam 32 lata prawie, od ponad 2 siedzę w domu i szczytem moich marzeń jest pójście na wiejskie disco, upicie się i tańczenie do rana...
Widzisz ty 2 lata siedzisz w domu a ja ponad rok temu jeszcze sporo imprezowalam wcześniej rowniez o narazie mi starczy nie mowię ze nigdy nie bede chodzić na imprezy ... Nie musisz odrazu krytykować . [emoji23]
Co do teściowych , mam i w ogole mam to samo moja Tesciowa ciagle czemu go tak cieko ubierasz , gdzie czapka i takie tam masakra ...

U nas dziś jest wscieklizna na maxa. Wszystko na nie, jedzenie chusta ręce zabawa spacer, to na bank zęby, grzebie w tej buzi i zawodzi, próbowałam zajrzeć ale wtedy jest gorzej. Do tego mąż będzie późno i chyba dostane dziś pier*olca!!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

U nas nawet na spacer dzisiaj nie da sie wyjśc:( Usypia w końcu terrorystka mam nadzieje że pozniej bedzie spokoj. U niej to nie wiadomo czy zeby bo nic nie widac a takie naloty ma od czasu do czasu.

Maja zazdroszcze takiego wypadu we dwoje, nie zastanawiaj sie;) Moja narazie mocno przywiązana do cyca wiec cieżko by było. Ostatnie nasze romantyczne chwile z meżem to walentynki z dostawą pizzy do domu:p

Widzisz ty 2 lata siedzisz w domu a ja ponad rok temu jeszcze sporo imprezowalam wcześniej rowniez o narazie mi starczy nie mowię ze nigdy nie bede chodzić na imprezy ... Nie musisz odrazu krytykować . [emoji23]
Co do teściowych , mam i w ogole mam to samo moja Tesciowa ciagle czemu go tak cieko ubierasz , gdzie czapka i takie tam masakra ...
Nie krytykuje Cię przecież :)

reklama
Do góry