reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Niuniolek zazdroszczę ogarnięcia, ja jak miałam 21 lat to miałam pstro w glowie mojego meza jeszcze wtedy nie znalam a dzieci nie lubilam[emoji23]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tusiaczek mam nadzieje ze to na zeby, ale nic tam w tej buźce nie ma...zobaczymy co powie lekarz (kupka szczelnie spakowana na wszelki wypadek hihi)

A co do ilości to w niedługim czasie też by się drugie przydało, ale nie wiem czy się nie rozmyśle...
No i cytat teściowej. Na codzień super kobieta, ale na punkcie wnuków ma hopla więc "nie no co najmniej 3ke MUSICIE mieć, dwójka to mało jest" ;)

Dzień dobry.

Ja w grudniu kończę 32 [emoji24] [emoji24] i na dzień dzisiejszy również fabryka zamknięta. Syn i córka to spełnienie jednego z moich marzeń. Innym marzeniem jest dojście do czegoś w życiu a siedząc non stop na macierzyńskim do niczego nie dojde. W przyszłym roku planuje wrócić do pracy i do dorosłych [emoji16]

Niuniolek zazdroszczę ogarnięcia, ja jak miałam 21 lat to miałam pstro w glowie mojego meza jeszcze wtedy nie znalam a dzieci nie lubilam[emoji23]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja szalałam jak miałam 15-16 Kicha ale taka prawda , dziecko chciałam mieć odkąd mojego męża spotkałam [emoji5] i nam wyszło sama jestem dumna z tego ze tak szybko sie ogarnelam juz sie wysilałam czas na spokojne życie [emoji5]

Ja szalałam jak miałam 15-16 Kicha ale taka prawda , dziecko chciałam mieć odkąd mojego męża spotkałam [emoji5] i nam wyszło sama jestem dumna z tego ze tak szybko sie ogarnelam juz sie wysilałam czas na spokojne życie [emoji5]

Kurcze, a ja to bym jeszcze poszalała haha :D a tak muszę czekać, aż mała podrośnie. Ale do tego czasu pewnie się odniechce szaleństw :p

Karolaska oj tam nie odechce się. Ja tam czekam z utęsknieniem na te czasy, kiedy Będzie można Dzieciom powiedzieć, no to pa, starzy wychodzą :p
Póki co u mnie szczytem szaleństwa jest zrobienie kupy bez obstawy :p

I ja chcę mieć jeszcze jedno, tak za 2-3 lata :)
Dziewczyny u mnie tradycyjnie 6 dzień bez kupki ale młody od rana wali takie śmierdzące baczki plus tajniaki :p i ogólnie marudny ale to mi się wydaje że z nudów i już sama nie wiem może jesnak przez te baczki?

Ja tam też nie mam zamiaru jeszcze rezygnowac z imprez:p Czekam tylko aż mała troche podrośnie żeby ją spokojnie z kimś zostawic. Wiadomo że to już nie bedzie co kiedyś ale młodym rodzicom też sie coś od życia należy;)

Bez problemu :) ale ta kupa to mnie doprowadza do nerwicy.
Jeszcze tesciowie za kazdym razem 'a kupa byla' to ja juz na odczepnego mowie ze byla, a jak mowie ze 3 dni nie bylo to juz nie wiadomo co
A ja czekam az moja mama wroci z zagranicy to na pewno odsapne troche, moze do fryzjera spokojnie pojde ;p hehe

reklama
Do góry