reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Tydzień temu skończył 4 miesiące. No duży chłop jest lekarka pytała czy na pewno jest na moim mleku heh. Dzięki za słowa uznania, tylko ze przez to ściąganie mam mniej czasu dla małego. Już siadam do roboty, bo on je przed i Po drzemce a czasem też w trakcie;-)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gratuluję wszystkich przewrotowców :p
Antek jest leń. Czasem mu się uda przewrócić, ale to raczej z przypadku. Ale nie płacze z tego powodu. Nie spieszy mi się do ganiania go po domu, wyjmowania z kociej kuwety, komody itp :p

Mój nie bardzo się kwapi :) wcześniej miał moment że już prawie prawie a teraz go to w ogóle nie interesuje. Za to jak go położę to przesuwa się o 180 stopni. A dzisiaj to maruda mała, nie mogę go nakarmić bo dookoła jest tyle interesujących rzeczy że głowa dookoła szyi :)

Suchar na dziś ;-)
b1c0ec3ad453b4cefb57a3c8b448345d.jpg

A propos młodych matek. Ile macie lat dziewczyny?

Oj nie Inis... To nie dla mnie ;-) nasza czwórka już mi się ledwo do łóżka mieści :p chciałam dwójkę i mam, za rok wracam do pracy i już absolutnie nie przewiduje żadnej produkcji.

reklama
Do góry