reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Dziękuję Kochana jesteś!!! Już poczytałam i się dużo dowiedziałam:)

Btw. Moja siostra i matka komentują, ze za dużo czytam w Internecie. A mi sie zawsze wydawało, ze wiedzy nigdy za wiele. Hmm..

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dokarmiam mała bebilonem pepti dha i to jest dla dzieci z alergią. Ten ha nie wiem czym się różni.
Nie wiem co z tą moją mała. Cały czas robi kupy ze śluzem. Żadnych innych objawów: ani wysypki, ani bólu brzucha, jest spokojna, śpi ok. Nie wiem czy olać ten śluz czy drążyć temat i eliminować alergeny z mojej diety bo w tej chwili jem wszystko oprócz czystego mleka.

Beti ja w 2h też pewnie bym ściągneła 150 ale nie chce mi sie przy tym tyle czasu spedzac:p

Ja dokarmiam mała bebilonem pepti dha i to jest dla dzieci z alergią. Ten ha nie wiem czym się różni.
Nie wiem co z tą moją mała. Cały czas robi kupy ze śluzem. Żadnych innych objawów: ani wysypki, ani bólu brzucha, jest spokojna, śpi ok. Nie wiem czy olać ten śluz czy drążyć temat i eliminować alergeny z mojej diety bo w tej chwili jem wszystko oprócz czystego mleka.

Moja mała tak samo miała i lekarz powiedziała że to nic takiego i niealergiczne. Kazała dawac smecte aż śluz zaniknie. Przeszło i teraz znowu troche sie pojawia wiec już nie wiemo_O

Smecta to na biegunkę i wymioty ja dostałam od lekarza jak mieliśmy Rota ale dla Rafała przepisał co innego

reklama
U nas też dał smecte na sluzowe kupy. Ale nie stosowalam bo zaraz miał antybiotyk na zapalenie oskrzeli i była walka z podawaniem więc już wolałam mu tej smecty nie dawać..

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry