reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Dziękuję Kochana jesteś!!! Już poczytałam i się dużo dowiedziałam:)

Btw. Moja siostra i matka komentują, ze za dużo czytam w Internecie. A mi sie zawsze wydawało, ze wiedzy nigdy za wiele. Hmm..

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dokarmiam mała bebilonem pepti dha i to jest dla dzieci z alergią. Ten ha nie wiem czym się różni.
Nie wiem co z tą moją mała. Cały czas robi kupy ze śluzem. Żadnych innych objawów: ani wysypki, ani bólu brzucha, jest spokojna, śpi ok. Nie wiem czy olać ten śluz czy drążyć temat i eliminować alergeny z mojej diety bo w tej chwili jem wszystko oprócz czystego mleka.

Beti ja w 2h też pewnie bym ściągneła 150 ale nie chce mi sie przy tym tyle czasu spedzac:p

Ja dokarmiam mała bebilonem pepti dha i to jest dla dzieci z alergią. Ten ha nie wiem czym się różni.
Nie wiem co z tą moją mała. Cały czas robi kupy ze śluzem. Żadnych innych objawów: ani wysypki, ani bólu brzucha, jest spokojna, śpi ok. Nie wiem czy olać ten śluz czy drążyć temat i eliminować alergeny z mojej diety bo w tej chwili jem wszystko oprócz czystego mleka.

Moja mała tak samo miała i lekarz powiedziała że to nic takiego i niealergiczne. Kazała dawac smecte aż śluz zaniknie. Przeszło i teraz znowu troche sie pojawia wiec już nie wiemo_O

Smecta to na biegunkę i wymioty ja dostałam od lekarza jak mieliśmy Rota ale dla Rafała przepisał co innego

reklama
U nas też dał smecte na sluzowe kupy. Ale nie stosowalam bo zaraz miał antybiotyk na zapalenie oskrzeli i była walka z podawaniem więc już wolałam mu tej smecty nie dawać..

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry